Şimdi Ara

geçen sene başımdan geçen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim okulların kapnmasına 1 hafta kala başımdan gecen olayı
    anlatmak istiyorum size
    sabah 7.00 da kalktım saatimin alarmı bozulduğu için telefonumunkini kurdum kalktım üstümü
    giyinirken yerde 50tl vardı nereden gelmiş diye düşünürken içeri annem girdi ayağımı hemen
    paranın üstüne koydum annem farketmemişti daha sonra parayı pantolonumun cebime koyup
    evden çıktım okula 5-6m kala zilin sesini duydum koşarak gitmeye başladım fakat sınıfa girdiğimde
    ders çoktan başlamıştı 40dk boyunca yagmurun altında taburede oturmak zorunda kaldım
    sınıfa girdiğimde herkezin keyfi yerindeydi malum okullar kapanıyor arkadaşlarımdan biri biz 3. ders kaçıcaz
    sende gelsene dedi bende cebimdeki 50tlyi hatırlayıp olur dedim arkadaşlarla burgerkingde hamburger yedik
    4 saatimiz vardı ve ne yapalım diye düşünürken aklımıza hırdavatçı dede geldi ondan torpil alıp okula atıcaktık
    dedeye girdik ve 12 adet torpil aldık hepsini okula attık bunu gören dede ne yapıyonuz lan siz dedi ve
    bağırmaya başladı biz kaçtık eve geldiğimde annem , babam ve hırdavatçı mercan dede kapıda duruyorlardı
    tırstım noluyo dedim babam sen benim 50 tlyi yürütmüşün ve mercan dede senin yüzünden okul müdüründen azar yedi
    ve annende dul kaldı dedi ve zebaniye dönüşüp beni zindana attılar yerdeki törpü ile parmaklıkları kesip kaçtıp
    şu an yetimhanede yaşıyorum buda böyle bir anımdır

• Ayirlisi bea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani
  • Ctrl+F ile "Zebani" elimesini arattım, zamandan yırttım.

Okumayın, 'zebani'!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee olmuşmu
  • Değişik misin olum 2 tane csb yazıyon aynı gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.