Şimdi Ara

Geceleri halüsinasyon görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam uyurken,birden uyandığımı fark ettim yatağın yanında bir kedi görür gibi oldum hemen lambayı açtım kediyi halüsinasyon olarak gördüğümü anlayınca geri yattım , ama yine aynı gece uyandım bu sefer birisi yılan diye bir şey söyledi kendimi direk mutfakta buldum babam uyanıp yanıma geldi "niye koşuyorsun" dedi daha önceden de örümcek falan görüyordum gerçek olmadığı anlayınca rahat rahat yatıyorum ama ilk 1-2 saniye kontrol bende olmuyor bağırıyorum,koşuyorum vs. bunun bir sebebi var mı acaba antibiyotikten dolayımı o akşam antibiyotik almıştım acaba yan etki mi?

• Kafayı yiyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sık oluyorsa pskiyatriste git. Çünkü şizofreni olma ihtimalin olabilir. Ciddiyim.
  • Yattığın yerde ekmek kırıntısı nimet gibi şeyler olmasın yatmadan önce yatağını güzel bi temizle yada örtüyü değiştir bişey dökülmüş olabilir

Aburcubur yiyorsan onuda kes zten içindekiler kısmına bak ne demek istediğimi anlıycaksın
  • Bende rüya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 10 yaş civarıyken yatağin altinda halusinasyon olarak cekirge görmüştüm yeşil renkte vurunca elim içinden gecmisti sonra yine yatmıstim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sık olmuyor bu olaylar belki 3.oluşu zaten o korku anlık oluyor , eğer böyle devam ederse uğrarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 14 Ocak 2015; 20:19:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.