Şimdi Ara

Gecekondu Programını İzleyen Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzlediğim gece Mustafa üstündağ ile Zeynep beşerler vardı. Böyle saçma ve kalitesiz programı ilk kez görüyorum. Saçma sapan sorular saçma sapan atışmalar.. Dayanamadım kapattım. Zaten reytingleri fazla iyi değilmiş bugün yarın biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

her hafta kaçırmam konuk düzgün olursa gerçekten çok güldürüyor hayko nun konuk olduğu gün çok gülmüştüm

Aynen o gün gülmekten bi hal oldum uzun zamandır öyle gülmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

İzlediğim gece Mustafa üstündağ ile Zeynep beşerler vardı. Böyle saçma ve kalitesiz programı ilk kez görüyorum. Saçma sapan sorular saçma sapan atışmalar.. Dayanamadım kapattım. Zaten reytingleri fazla iyi değilmiş bugün yarın biter.

Saat 1'de başlayan bir dizi/talkshow'a göre çoğu diziden fazla reytingi var. Ve yayından kaldırılması şu an sözkonusu bile olamaz. Çünkü inanılmaz bir hayran kitlesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

İzlediğim gece Mustafa üstündağ ile Zeynep beşerler vardı. Böyle saçma ve kalitesiz programı ilk kez görüyorum. Saçma sapan sorular saçma sapan atışmalar.. Dayanamadım kapattım. Zaten reytingleri fazla iyi değilmiş bugün yarın biter.

Saat 1'de başlayan bir dizi/talkshow'a göre çoğu diziden fazla reytingi var. Ve yayından kaldırılması şu an sözkonusu bile olamaz. Çünkü inanılmaz bir hayran kitlesi var.

Ben onları Beyaz show, Medya kralı başladığında görücem Hafta sonu gece geç saatlerde izlenilmesi normal. Beyaz ve Okan'ın programları başladığında, alabilecekleri gün kalmıyor. İstiyolarsa pazartesi salı falan yapsınlar bakalım izlenicek mi O yüzden yaz aylarından daha öteye gitmez bu program

• Hayko'nun Katıldığı Bölüm Cidden komikti..
  • Tek güldüğüm program aralıksız seyredebilirim...Sinan Çetin e Teşekkür Ederim valla böyle bi program yaptığı için
  • Dalyan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.