Şimdi Ara

Gececiler bir bakiversin(sozelciler ozellikle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaslar kolay gelsin. Su an universitede okuyorum ama bolumumden memnun degilim. Cok kotu bir siralamayla fen edebiyat daha da detay vermek gerekirse matematik yazdim. Zorlarim kendimi calisirim diye ama olmadi. Tarih okumak istiyorum sinava pek calistigim soylenemez simdilik. 3 aylik zaman dilimi ve lys var onumuzde. Her turlu onerilerinizi, kitap tavsiyelerinizi almak isterim. Sizce yapilabilir bir sey mi bu kadar kalmisken sinava?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion- -- 6 Aralık 2015; 1:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yaparsın yapmasına da tarih okuyanların hali perişan. bence bir kez daha düşünmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettco

hocam yaparsın yapmasına da tarih okuyanların hali perişan. bence bir kez daha düşünmelisin.

Tip birakmiyorum ki hocam su anda da fen edebiyattayim. Yolumuz ayni yol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion-

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettco

hocam yaparsın yapmasına da tarih okuyanların hali perişan. bence bir kez daha düşünmelisin.

Tip birakmiyorum ki hocam su anda da fen edebiyattayim. Yolumuz ayni yol.

e o zaman sen bilirsin ama tarih gerçekten ataması rezalet olan bir bölüm.

kalan sürede ygs yi rahatlıkla bitirebilirsin. türkçen nasıl bilmiyorum ama bir tane soru bankası, en az 2 tane de paragraf soru bankası bitirmelisin. soru bankası olarak palme, birey yahut karekök oldukça iyi kitaplardır. ama soracak sorun mutlaka olacaktır. eğer soracak kimsen yoksa fem in soru bankasını da alabilirsin. sıradan bir kitap fakat çözümleri teknofemde var. paragraf soru bankası olarak ise önce karekök sonra palme çözmeni öneririm. ayrıca internetten konu anlatımı olarak önder hoca'yı dinleyebilirsin. adam gerçekten muazzam anlatıyor.

tarih için ben limit ve fem çözdüm. fem yüzeysel, limit ise fena değildi. ancak bir çok arkadaşım ve forumdan da bir çok kişi palme'nin tarih soru bankasını çok övdü. çok tavsiye ediliyor. internetten konu anlatımı olarak ramazan yetgini tek geçerim. fakat kendisi kpss anlatıyor. yani bazı ygs konuları eksik. yine de anlatımı gayet iyi

coğrafya içinse doğu ateş, bilfen, palmeden birini hakkını vererek çözmen yeterli olacaktır. bilgi eksiği bırakmadan bitirmelisin tabi. coğrafyadan çok enteresan sorular gelebiliyor ygs'de. yine aynı şekilde soracak kimsen yoksa fem coğrafya sb alabilirsin fakat bunun yerine diğerlerini tercih etmeni öneririm. çözemediklerini foruma atar bir şekilde çözdürürsün. konu anlatımı olarak internette yeterli bir hoca yok. cafer elitoğ yüzeysel, fethi demirci çok iyi fakat kpss olduğu için bir çok konu eksik. illa internetten dinleyeceğim diyorsan eis yayınlarının ders anlatım föy videolarını öneririm. diğerlerine nazaran biraz daha ayrıntılı. konu anlatımı içinse ben limitin el kitabını kullandım çok memnun kaldım, kesinlikle öneririm.

edebiyat için limit el kitabından not alarak çalışıp limit edebiyat soru bankası ve palme edebiyat soru bankasını çözersen eksiğin kalmayacaktır tahminimce.

tüm bunları yazdım fakat "yahu burda bu kadar şey var, sınava kalmış 3 ay, nasıl yetiştireceğim?" diyebilirsin. coğrafya ve tarihten her gün 1'er konu bitirebilirsin ve bunu günde türkçe dahil olmak üzere 6-7 saatte yapabilirsin. tahminimce kitaplar ygs ye 50 gün kala civarında bitecektir. netlerin çok ciddi manada artmış olacaktır. bu saatten sonrasını ise tekrarlara, denemelere ve edebiyata ayırabilirsin. durum bu. yaklaşık 40-50 günde bambaşka şeyler olabilir. bana kalırsa bir sözelci sınava çok rahat hazırlanıyor. matematik ile uğraşmadığı için(genelde) çok rahat bir şekilde ygs yi bitirebilir, lys çalışmaya başlayabilir. çok uzun bir süre uğraşmadan disiplinli çalışarak tarihten çok iyi üniversiteleri kazanabilirsin hocam. hatta muhtemelen fikrin değişecek, biraz daha önü açık bir üniversiteyi seçeceksin. hiçbir şey için geç değil. hiç kimse için geç değil şu anda. özellikle sözelciler için geç değil. allah yardımcın olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.