Şimdi Ara

Gece uykudan uyandıran baş ağrısı yaşayan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Beyin tümörü hiç belirti vermeyeceği gibi şiddetli baş ağrısı ile de belirti verir. Ancak o tip ağrılar ağrı kesici ile geçmez ve günler, haftalar içerisinde baş ağrısının ilerlemesi durumu söz konusudur.

Stresli bir dönemden geçiyorsan gerilim tipi, küme tipi baş ağrısı da olabilir. Kafana çok takacaksan hiç uğraşma git bi beyin MR'ı çektir.
    Tamam da ben ağrı kesiciyi gece 2.45 gibi içtim yaklaşık 45 50 dk sonra yani 3.35 3.40 gibi anca geçti şuan da çok şükür bir ağrı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ağrı kesiciyi içer içmez etki etmez zaten. Olması gereken sürede kana karışmış, kan - beyin bariyerini aşmış ve ağrı geçmiş. Şu anda da yoksa en azından şimdilik sorun yok demektir.

Aşırı stresten bana birgün bir baş ağrısı saplandı, kafama balyozla vurmuşlar gibiydi beyin kanaması geçiriyorum sandım. Beyin damarlarımda anevrizma falan var sandım. MR çektirdim, doktorun dediği şey şuydu: "Lan olm git işine gücüne bak, beyininde sorunun S'si yok, ne anevrizması ne tümörü"... 7 ay boyunca o sonuca inanmayıp neler neler (tahlil, kanser markerları vs vs) yaptırdım. Sonuç; 5₺'lik bir ilaçla 5 günde çözüldü!

Bu arada beynimden diye düşündüğün ağrı kafatasını saran kasların kasılmasıyla da(üşütme, stres, gerginlik vs) çıkmış olabilir.

Öyle ağrı kesici aldım, ağrım geçti ama tümörüm var mıdır endişesine girme. Öyle kolay değil o işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Mayıs 2018; 14:7:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

E ağrı kesiciyi içer içmez etki etmez zaten. Olması gereken sürede kana karışmış, kan - beyin bariyerini aşmış ve ağrı geçmiş. Şu anda da yoksa en azından şimdilik sorun yok demektir.

Aşırı stresten bana birgün bir baş ağrısı saplandı, kafama balyozla vurmuşlar gibiydi beyin kanaması geçiriyorum sandım. Beyin damarlarımda anevrizma falan var sandım. MR çektirdim, doktorun dediği şey şuydu: "Lan olm git işine gücüne bak, beyininde sorunun S'si yok, ne anevrizması ne tümörü"... 7 ay boyunca o sonuca inanmayıp neler neler (tahlil, kanser markerları vs vs) yaptırdım. Sonuç; 5₺'lik bir ilaçla 5 günde çözüldü!

Bu arada beynimden diye düşündüğün ağrı kafatasını saran kasların kasılmasıyla da(üşütme, stres, gerginlik vs) çıkmış olabilir.

Öyle ağrı kesici aldım, ağrım geçti ama tümörüm var mıdır endişesine girme. Öyle kolay değil o işler...
    Hocam ben birkaç gün önce yağmur yatmıştı hafif bir rüzgar vardı o havada ben yarım kollu ile bisiklet sürmüştüm soğuk havayı da vücudumda hissetim ondan olabilir mi acaba ? Benin kafam rüzgarda felan hassastır sinüzit gecmisimde var

• Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Olabilir neden olmasın. Birde o bahsettiğin bölgen ıslandıysa ya da terlediyse o kas ne yapsın. Sıkma canını, takma da. Ben onlara taka taka anksiyetem arttı, panik atak falan geçirdim bide. Sakın takma.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    ama öyle böyle değildi ağrı yani bir üşütme de böyle ağrır mı ? yatınca daha beter zonkluyordu kalkınca biraz hafifliyordu yani insan şüphelenmiyor değil bide gece uykudan uyandıran baş ağrısı olunca daha da şüpheleniyorum

O zaman MR çektireceksin başka çaresi yok.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Bugünde geçsin bakalım

Konu sahibi arkadaşım, %80 ihtimal ile boyun düzleşmesi, ıslak kafa rüzgarda durmak, saç kurutma makinesi kullanmak, stress, iş gereği uzun saatler boyun aşağıda bilgisayarda iş yapmak... Vb.. İnt araştır

Tavsiyem kesinlikle saç kurutma kullanma, ıslak terli kafanı boynunu üşütme, iyileşirsin

• Boyunla ilgili bir sıkıntı değil hocam direk sol arka kafamın oralarda zonklayan bir ağrı vardı

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.