Şimdi Ara

☆ Gece Hikayeleri ☆ Günlük korku hikayeleri ☆ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
4
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen sene yaşadığım olayı anlatmak isterdim ama o olay sırasında çektiğim videoyu bulamıyorum, bulduğum an kanıtlı şekilde göreceksiniz. Şimdi anlatsam kimse haliyle inanmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Elin gavuru katili psikopatlı şeyler yazar, biz hala cinci hoca, cinci bakkal, eti cin.bu ne lan

Kimse katil hikayelerinden korkmaz.Ancak bilemediği şeyler korkutur insanı.
    Ateist insanlar biliyorum adını bile söyleyemeyip üç harfli diyen.

Sen hiç Creepypasta hikayelerini okudun mu genç ?

Bu arada hatırlanılmalı ki İslamiyet e göre en güçlü varlıklar bizizdir (büyük melekler hariç).sen bu durumda gelip cinlerin bize zarar verebileceğini düşünüyorsan o 7. Sınıf korku filmlerinde korkan tiplerdensin demektir.o kadar korkuyorsanız bi kaç dua okuyun ve rahatlayın, te allam.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 8 Şubat 2015; 2:28:06 >

• bende anlatayım.

yıllar önce abim evlendi ve yengem ile bir eve taşındılar. bir süre sonra yengem abimde bir farklılık sezmeye başlamış. gündüz başka davranırken akşam başka davranıyormuş ona. gel zaman git zaman yengem korkmaya başlamış durumdan.

ve bir gece abim uyumaya gitmiş yengem televizyon izliyormuş. 1 saat sonra abim gelmiş yanına ve yengemi balkondan aşağı atmaya çalışmış. birlikte atlayalım mı diye garip sorular sormuş.

yengem korkup yatak odasına kaçmış. sonra bir bakmış ki abim yatakta fosur fosur uyuyor.

bu olaydan sonra o gece eşofmanla sabaha karşı bizim eve geldiler korkudan buz kesmiş yüzü.

sonradan şehir dışı varoş bir mekanda bir hocaya gittiler ve bir takım dini ayin mi desem başka birşey mi desem yengeme musallat olan cini kovmak için birşeyler yapıldı. yengemin anlattığına göre kendisi o sırada o cinleri görmüş. o musallat olan cini diğer cinler cezalandırmış yaptığı için.

sonradan o evi hemen boşaltıp taşınıp başka bir eve geçtiler. ardından 3 sene sonra şiddetli geçimsizlikten ayrıldılar. benimde gerçek tanık olduğum hikaye bu şekilde.

zaten bilinen dedikodulara göre cinler yeni evlilere çok musallat oluyorlarmış. sıkma hikaye değildir apar topar gece yarısı 3 de 4 de bize geldiklerini bilirim. 1 hafta bizde kaldılar. her anına tanığım. inanmayadabilirsiniz tabi saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Şubat 2015; 2:40:54 >

• heh uyu şimdi uyuya bilirsen off gene musallattaki teyze geldi aklıma

• testereden sonra acmadi hocam

• quote:

quote:

quote:

Elin gavuru katili psikopatlı şeyler yazar, biz hala cinci hoca, cinci bakkal, eti cin.bu ne lan

Bu arada hatırlanılmalı ki İslamiyet e göre en güçlü varlıklar bizizdir (büyük melekler hariç).sen bu durumda gelip cinlerin bize zarar verebileceğini düşünüyorsan o 7. Sınıf korku filmlerinde korkan tiplerdensin demektir.o kadar korkuyorsanız bi kaç dua okuyun ve rahatlayın, te allam.

Edit imla

Hayatım boyunca 2 filmden korktum.
    Birinde 3 yada 4 yaşındaydım.Filmin ismini hatırlamıyorum.Tek bir sahnesi aklımda; şişman bir adamın karnı yarılıp içinden bir bebek çıkıyordu ancak bebek boyunda olmasına rağmen yetişkin bir adamdı.Ve çıkar çıkmaz emirler veriyordu.
    Diğer filmde ise 6-7 yaşlarındaydım.Filmin adı lanetli tepeydi sanırım.

Bugüne kadar hiç korku filmi izlemedim.Daha doğrusu beni korkutabilecek bir film izlemedim.Hepsi gerilim filmi.İnsanın midesini bulandıran kötü bir müzik, boğucu atmosfer ve karanlıktan aniden fırlayan şeylerle izleyiciyi korkutmaya çalışmak.
    İnsanın damarlarında dolaşıp filmi aklından çıkaramayacak şekilde korkutan bir film izleyemedim daha.

Ayrıca creepypastaların çoğu da doğaüstü şeyleri konu alır.Sadece bizim gibi isim vermezler bunlara.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit imla

Hayatım boyunca 2 filmden korktum.
    Birinde 3 yada 4 yaşındaydım.Filmin ismini hatırlamıyorum.Tek bir sahnesi aklımda; şişman bir adamın karnı yarılıp içinden bir bebek çıkıyordu ancak bebek boyunda olmasına rağmen yetişkin bir adamdı.Ve çıkar çıkmaz emirler veriyordu.
    Diğer filmde ise 6-7 yaşlarındaydım.Filmin adı lanetli tepeydi sanırım.

Bugüne kadar hiç korku filmi izlemedim.Daha doğrusu beni korkutabilecek bir film izlemedim.Hepsi gerilim filmi.İnsanın midesini bulandıran kötü bir müzik, boğucu atmosfer ve karanlıktan aniden fırlayan şeylerle izleyiciyi korkutmaya çalışmak.
    İnsanın damarlarında dolaşıp filmi aklından çıkaramayacak şekilde korkutan bir film izleyemedim daha.

Ayrıca creepypastaların çoğu da doğaüstü şeyleri konu alır.Sadece bizim gibi isim vermezler bunlara.

Daha çok psikolojik olayları konu alır, ki bu konular en çok tutanlarıdır.diğerleri ise dediğiniz gibi doğa üstü olaylardır.

O çocukken izlediğiniz filmlerde çocuk olduğunuz için etkilenmiş olabilirsiniz.şimdi tekrar açıp izleseniz bi yerinizle gülersiniz filme ;)

• Korkmadım

• Flaşı Patlatan Genci Cin Çarpıyor hikayesi yalanmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.