Şimdi Ara

Gece Gece Açılan Korkunçlu Konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açmayın böyle konular arkadaşlar. Evde tekim yapmayın gözünüzü seveyim

• korkunçlu konu ne la
  •  Gece Gece Açılan Korkunçlu Konular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben öğrenciyim geçen sene bir apartmana taşınmıştık izmirde, apartman 5 katlı ama her katta 1 daire vardı apartmanda da 1. kat ve 2. kat dolu sadece (bunu da sonradan öğrendik zaten) neyse 4. kattayız 5. kattan hep bebek ağlama sesi geliyordu , gece 1-2 gibi hiç şaşmıyordu. neyse başta çok normal karşılamıştık ama sınavlara sabahlarken birşey daha farkettik, gece 5 gibi de apartmandan merdivenlerden inen birinin sesini duymaya başladık, ben adam aliağaya işe gidiyo diye düşünüyodum hep , arada bir bize çalışmaya arkadaşlarda gelirdi onlar da rahatsız oldular..... birgün o saatte apartman boşluguna bi bakalım dedik , keşke bakmaz olaydık, bir arkadaş saat 4 gibi apartmanın dışına çıktı kapının önünde kaldırımlara oturdu. biri apartman boşlugunu bakıyor diğeri de balkondan dışardakine bişey olmasın diye dışarıyı izliyor. neyse bende saati bekliyorum kapı açık tabi apartman boşluguna bakan ile göz gözeyiz , saat geldi ses gelmeye başladı ama yukarıdan mı aşağıdan mı biz ayırt edemedik. sonra ses kesilince apartman dışındaki arkadaşa baktık o da bişey olmadığını söyledi , eve girdik biz sesin başka birşeyden geldiğini düşünmeye başladık sonra o saatte kapı çaldı. tık tık tık. biz korktuk hatta sıçtık diyebilirim biri kız arkadaşımızdı zaten o ağlamaya başladı korkudan

neyse beyler biz o gece o kapı deliğinden baktık karanlıktı tabi açmadık biz de , sonra 1. katta oturan komşuya gittik ertesi sabah yaşlı bir teyzeydi eşi vefat etmişti 3 sene önce.....sonra bizi eve davet etti bir çay demliyim dedi gitti mutfaga bize sallama poşet çay getirdi , çok üzülmüştüm o zaman içime bir ağırlık çökmüştü falan. sonra da sorduk böyle böyle sesler duyuyoruz diye o da konuyu hiç çekinmeden anlatmaya başladı.

apartman inşaa edildikten sonra bir aile zar zor alabilmiş bu daireyi , kadın hamileymiş doğum yapmış , adam işçiymiş ama işi çok zormuş yani amelelik yapıyormuş ayak işleri yapıyormuş sabahtan akşama kadar eziyet ediyorlarmış falan teyze kendi hikayesini de anlattı o da ilk taşınanlardan mış falan filan , neyse adam bir gün işten geldiği zaman hemen yatıp uyumuş, kadın da sobanın üstüne güğüm koymuş güğümü büyük ihtimal dikkatsiz koymuş bebekte sobanın yanına koymuş güğüm bebeğin üstüne düşmüş bebek sizlere ömür tabi, ama yaşlı teyze buna kadının dikkatsizliği demiyorda bu evin yapıldığı yerin mezar üstü olduğunu söylüyor o yüzden bu kötü şeyler oldu diyor.... adam da uyanıyor bebeği öyle görünce cinnet geçiriyor bıçaklıyor kadını da apartmanda 3.kattaki dairede oturan kadın ve adam çıkıyor yukarı bunların eve cinnet geçiren adamın gözü iyice dönmüş ne olmuşsa onlara yardım için gelen kadın ve adamı evlerine kadar kovalayıp evlerinde katlediyor ... zar zor zaptetmişler zaten ....yaşlı teyze o dairelerdeki kan izlerini öyle bir betimledi ki anlatamam sanki ben yaşadım. o sesleri de adamın kaçarken çıkarttığı ayak sesleri olarak yorumluyor...

gelin görün ki buna inanmak istememiştim ki yaşlı teyze bize çıkarttı ve sararmış haber küpürünü gösterdi. Her gece onlar için olanlara üzüldüğü için dua edip yatıyorlarmış eşi ile beraber eşini kaybedince de yalnızlıktan çok korkmaya başlamış falan ......... yani beyler dikkat edin gerçekse ciddiye alın biz olayı öğrendikten sonra hemen taşındık korktuk tabi. dikkatli olun böyle şeyler olmuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Gece Gece Açılan Korkunçlu Konular

ALLAHU EKBEEER
  • öcüüüüüüüüüüü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu resmi paylaşan tam bi ..

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kanka yeterki sn iste
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.