Şimdi Ara

gece 1 düşünceleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet ama gücleri neden düsük? cünkü siyah unholy kedileri yok, unholy kedi, suratı yalayıp kutsama ve güc aktarımı yapamıyor. hem de kediye BM dinletemiyorlar. Mesela kedi bir Darkthrone - Unholy Blck Metal dinleyecek sonra demonlarla "merk merk, mırk mırk" seklinde iletisim kuracak ve sonrasında o ezik arkadaşların yüzlerini yalayarak kutsama yapıp onlara unholy demonik gücü aktaracak. Kedi yoksa demonlarla iletisime gecemezler demon gücü elde edemezler maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2026; 21:11:42 >

Evet demonic kedi önemli. Bahçede bir kedi var. Baktım alacalı bir kedi ama baya demonic seviyesi yüksek. Ayinsiz portal açıyor. İfrit falan summonluyor. Bayagıdan beri bahcede görüyordum. Ama görmezden geliyordum. Portalı görünce bagrıma bastım kediyi.

adını mac-mau koydum mac- mau diyince geliyor. Cünkü pisipisi diye çağırınca bütün mahalle kedileri geliyor. Şu ara demonic gücüm de zirvede. Pazartesi olul açılıyor. Hanımı işe çocugu okula bırakıp hızla demonic arınmaya gideceğim. Belki mac-mau yu da götürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 11 Eylül 2026; 21:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sorunlu araba çok tat kaçırıyor. Satsan ucuza gitsin istemiyorsun, üstüne para harcamak istemiyorsun, güvenip de yolculuğa çıkamıyorsun, çıksan sürekli tedirginsin... Ama arabayı değiştirirsen hayatında ne değişecek, neyi farklı yapacaksın mesela?

1 milyon değerindeki sorunlu arabaya 500 bin de harcadan yine satarken 1 milyona gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bmw falan olsaydı sürekli sosyal medyada paylaşırdım kızlar aşırı bakıyor

Peugeot kullanıyorsun diye sana bakmayan kız, BMW alınca bakacak, öyle mi? Hayır gelir mi o kızdan sence?

kızların hepsi böyle doğanın kanunu yapacak bişey yok

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.