Şimdi Ara

Geç mi kaldım REALİST OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 400.000 den mezuna kaldım hedef 40 bin sizce başlamak için geç mi kaldım

tyt fen ne kadar süremi alır sıfırdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014'ten beri buralara uğrarım. Bu zamana kadar geç mi kaldım, lys mattan şu kadar yapabilir miyim vs. vs. diye konu açıpta başarılı olan görmedim. Ama sonuçlar açıklanınca sıkılsam da çalışmayı bırakmadım ve istediğimi yaptım diyen, çalışınca oluyormuş diyen çok adam gördüm.

Geç kalmış olmamak için çalışmaya başlayın ve ikinci kere bunu düşünüp çalışmayı bıraktığınız anda emin olun ki geç kaldınız.

Dost acı söyler. Eğer çalışmak yerine yapabilir miyim diye düşünüp çalışmayı ertelerseniz başaramazsınız.
  • Forumda neredeyse onuncu konun falan sanırım arkadaslar baslasam yapabilir miyim diye .Benim kendi görüşüm 40k yı bırak 100k bile yapamazsın sen bu gidişle
  • hocam günde 10 konu açmak yerine 10 problem sorusu çözmenizi tavsiye ederim.
  • 2014'ten beri buralara uğrarım. Bu zamana kadar geç mi kaldım, lys mattan şu kadar yapabilir miyim vs. vs. diye konu açıpta başarılı olan görmedim. Ama sonuçlar açıklanınca sıkılsam da çalışmayı bırakmadım ve istediğimi yaptım diyen, çalışınca oluyormuş diyen çok adam gördüm.

Geç kalmış olmamak için çalışmaya başlayın ve ikinci kere bunu düşünüp çalışmayı bıraktığınız anda emin olun ki geç kaldınız.

Dost acı söyler. Eğer çalışmak yerine yapabilir miyim diye düşünüp çalışmayı ertelerseniz başaramazsınız.
  • Evet

• Geç kaldın desek çalışmayacak mısın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok saçma bir mantık sınavda yaklaşık 200 konu var mf için söylüyorum sınava 250 gün falan var bu kadar zor olmamalı bunu başarmak

• bu adam troll resmen. o kadar yanıt gelmiş 20. konusuna daha upluyor. ben cevap vereyim istersen realist bir şekilde. geç kaldın maalesef

• up aynı konu diyorlrya biri adam akıllı cevap mı verdi hadi yürü

• Yazmayacaktım ama yukarıdaki arkadaş ne güzel yazmış .
    Adam sana lys zamanından örnek vermiş ki 250 gün var adamın demeye çalıştığı şey şu vakit çok ama sen böyle devam edersen ,konu açarsan hedefine ulaşamazsın ; geç olmadan çalışmaya başla diyor sen diyorsun ki kimse düzgün cevap vermedi bence gayet düzgün bir cevap bu.

• Sınav günü gelene kadar cevap beklemeye devam et

• Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.