Şimdi Ara

Gebze Teknik vs Ege

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühendislik için hangisi tercih edilmeli?
    Şuan önceliğim dil ve hazırlığı hangisinin daha iyidir?
    İstanbuldaki kalabalıktan bunaldığım için ist düsünmüyorum zaten gelmeyecek gibi . Bu yüzden İstanbulla izmir arasında çok fark var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitim olarak gtü daha iyi olabilir ama diğer konularda Ege daha iyidir. Ben Ege’yi tercih ederdim. Daha köklü bir üniversite ve kampüsü-ortamı-konumu daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 2 Temmuz 2019; 11:19:9 >
  • Gtü ne girsem keşke. Çok güzel malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 2 Temmuz 2019; 11:39:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gebze on numara 5 yıldız.

• Izmirde yasiyorum az cok biliyorum egeyi arkadaşlarımdan vs. Egede ingilizce cok zayif. Zaten cogu bolum yuzde 30 ama hazirligi da kotu haberin olsun. Ben olsam gtu secerdim. (egenin ortami guzeldir o ayri)

• GTÜ'nün de hazırlığı zayıf zaten ilk 5k haricindeki üniversitelerde gerçekten sağlam hazırlık eğitimi olmuyor ki. Ayrıca GTÜ'de sosyalliğin pek olmadığı da söyleniyor. Ege'nin de mühendislikleri köklü olduğundan ben biraz daha Ege ye yakın hissediyor gibiyim.
  • gtüde bilgisayar okuyan bir abi vardı baya popülerdi başlığı orada gtü ile ilgili baya bir şey yazmişti oraya da bak bi istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Napıcan gebzede sıkılırsın mis gibi izmirde oku ya

• Corvoattano581 kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam şu anda bölümde okuyanlarla da konuştum. İstanbul’a ulaşım rahat fakat zaten derslerden dolayı pek Gebze’den ayrılamıyormuşsun kampüs güzel ama sosyal yaşamın olmadığını söyleyenler var. Öncelikli tercihi Ege olarak düşünüyorum o yüzden.

• dostum benim 30k civarında gelecek. izmir dışı yazmama izin vermiyor ailem. iyte deu ege sırasında yazacağım ben de mühendislikleri. orada okuyanlardan herhangi bir haber alırsam size yazacağım :)
  • Corvoattano581 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam benim İYTE'ye yetmez de diğerleri hakkında detaylı bir bilgim olursa güzel olur. :)
  • ege tabi ki lan. gebze'de okul mu okunur? kafanı çok taşlara vurursun yapma.

• Düşman kullanıcısına yanıt
    Eğitim önemli hocam , zaten gtü olursa cook yakın bi arkadasımla eve cıkıcam ama ege de kafamı karıstırıyor

• Hey_Nigga kullanıcısına yanıt
    haha ben de eğitim önemli diye odtü ye gittim, ankara'da kafayı yedim bütün sene. mutluluk önemli. yine de yaşamadan anlaşılmıyor, her deneyim önemli.

• Düşman kullanıcısına yanıt
    Bölüm ne hocam

• Muhafazakar değilsen ege yaz geç iki sene sonra yaşadığın hayat için gelir teşekkür edersin

• Up.

Karşılaştıracak var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.