Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam makine hakkında duyumlarınız nelerdir ? Gazi ile arasında kaldım.Neler söylemek istersiniz? Bu arada 39 k sıralamam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Hocam bilgisayar biraz yükselecek de 40k üstüne de çıkmaz değil mi? Sadece burası için mezuna kalabilirim, üniversiteyi çok sevdim.

Ben de Bilgisayar hedeflememe rağmen Çevre'ye girip geçiş yapabilir miyim diye düşünmedim değil ama iş imkanı pek yok galiba Çevre'de hem de geçiş çok zor denmiş.

Bir de konuma bakarsanız sevinirim:https://forum.donanimhaber.com/bil-muh-icin-mezuna-kalmali-miyim--127874352#127874352

40K üstüne çıkabilirde çıkmayadabilir benim tahminim 39 38k aralıgında ama belli olmaz bu sene bursları iki katına 3 katına çıkarmış üst sıralamar için rektör bey 20k üstü bilgisayar için 1000 tl veriyor aylık şimdi yazanlar olursa sıralama uçabilir.

Çevre daha bu sene eğitime başlayacak geçen sene açılmıştı (öğrenciler hazırlıkta kaldığı için lisansa geçen olmadı).

Geçiş olanağı çevre için zor olur başka bölüm desen belkide.

Başka bölüm tavsiye edebilir misiniz geçiş yapılabilecek?

Matematik falan bile düşündüm.

• Elektronik müh okunduğunda illa gebze tarafındamı staj yapılıyo istanbul da yapan yok mu ?

Hazırlık senesinde ders saatleri 9-17 arasımı ?

İstanbul avrupa yakasından günü birlik gidip gelmek çok mu zor olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Nick

Elektronik müh okunduğunda illa gebze tarafındamı staj yapılıyo istanbul da yapan yok mu ?

Hazırlık senesinde ders saatleri 9-17 arasımı ?

İstanbul avrupa yakasından günü birlik gidip gelmek çok mu zor olur ?

Avrupa yakasından git gel zor olur.9 17 değil seanslı haftanın 2 günü sabah 3 günü öğle yada tersi hazırlık.

İstanbul tarafında da tabiki staj yapılıyor şuan 3 yakın arkadaşım Turkcell,Turk Telekom ve bir başka elektronik/yazılım şirketinde staj yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearge60

Hocam makine hakkında duyumlarınız nelerdir ? Gazi ile arasında kaldım.Neler söylemek istersiniz? Bu arada 39 k sıralamam var.

Makine mühendisliğinde çok iyi yüksek lisansta hocalar var onlar sanırım hoca olacaklar bir kaçı ile tanıştım insansız hava aracı projelerinde.

Lisans olarak bu sene açılacak eğitimi konusunda bir şey diyemiyorum ama bölümü güzel bina olarak hocalarıda iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Hocam bilgisayar biraz yükselecek de 40k üstüne de çıkmaz değil mi? Sadece burası için mezuna kalabilirim, üniversiteyi çok sevdim.

Ben de Bilgisayar hedeflememe rağmen Çevre'ye girip geçiş yapabilir miyim diye düşünmedim değil ama iş imkanı pek yok galiba Çevre'de hem de geçiş çok zor denmiş.

Bir de konuma bakarsanız sevinirim:
    donanımhaber forum
    Bil. Müh için mezuna kalmalı mıyım? » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/bil-muh-icin-mezuna-kalmali-miyim--127874352#127874352

40K üstüne çıkabilirde çıkmayadabilir benim tahminim 39 38k aralıgında ama belli olmaz bu sene bursları iki katına 3 katına çıkarmış üst sıralamar için rektör bey 20k üstü bilgisayar için 1000 tl veriyor aylık şimdi yazanlar olursa sıralama uçabilir.

Çevre daha bu sene eğitime başlayacak geçen sene açılmıştı (öğrenciler hazırlıkta kaldığı için lisansa geçen olmadı).

Geçiş olanağı çevre için zor olur başka bölüm desen belkide.

Başka bölüm tavsiye edebilir misiniz geçiş yapılabilecek?

Matematik falan bile düşündüm.

aday.gtu.edu.tr

bölümlere bakın ilginizi çeken olursa bilemiyorum.

Elektronik olabilir bilgisayar için ama tutuyor mu sıralamanız bilmiyorum

• Yurt ile ilgili sorusu olanda yazabilirim yada başka kalma imkanları
  • Hocam bu haritada işletme bölümünün binasını göremedim acaba nerede üst kısımda 14 olarak belirtilmiş fakat haritada mevcut değil
    www.gtu.edu.tr
    Gebze Teknik Üniversitesi
    http://www.gtu.edu.tr/icerik/973/689/kampus-haritasi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberatsanli

Hocam bu haritada işletme bölümünün binasını göremedim acaba nerede üst kısımda 14 olarak belirtilmiş fakat haritada mevcut değil
    www.gtu.edu.tr
    Gebze Teknik Üniversitesi
    http://www.gtu.edu.tr/icerik/973/689/kampus-haritasi.aspx

16'nın oldugu yer olması lazım yeni bina eğitim başlayacak bu sene açılacak eski binası 2

• Hocam kafamı karıştıran bir şey var bu üniversite köklü ve adı olmasına rağmen her sene işletme bölümü 20K lık bir düşüş yaşıyor bunun sebebi nedir? Acaba işletme bölümünde eğitim kötü mü? Çevrenizde varsa GTÜ İşletme okuyan sorabilir misiniz?
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt burada kesin çıkar mı az öğrencisi olduğundan diyorum okulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu akredite olayları nedir, yurtdışında okul diploma tanınır mı bilginiz var mı
  • Tanınıyor . GTÜ den mezun olup yurt dışında çalışıp yüksek yapan bir sürü kişi var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Hocam yurt burada kesin çıkar mı az öğrencisi olduğundan diyorum okulun

Çıkmalı en kötü 2-3 ay içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberatsanli

Hocam kafamı karıştıran bir şey var bu üniversite köklü ve adı olmasına rağmen her sene işletme bölümü 20K lık bir düşüş yaşıyor bunun sebebi nedir? Acaba işletme bölümünde eğitim kötü mü? Çevrenizde varsa GTÜ İşletme okuyan sorabilir misiniz?

İşletme ile ilgili çok fikrim yok okuyan arkadaşlara soracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigEng

Tanınıyor . GTÜ den mezun olup yurt dışında çalışıp yüksek yapan bir sürü kişi var .

sağolun hocam. bu yök teki yıldız, akredite muhabbetini biliyor musunuz peki arkadaşım bu yıldız yok diye tercih listesine yazmamış gtü yurtdışında yüksek lisans yapılmıyor o olmadan diye.
  • akreditasyon olaayını daha önce araştırmadım ama şöyle bir şey buldum . Yani eğer gtüden mezun olup yurt dışına çıkıp yüksek yapıp çalışan var ise hiç bir sorun yok demektir.
  • BigEng B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, demek ki bu yıldız olayına çok takılmamak gerekiyor.
  • yurtlar okula mı bağlı kredi yurtlara mı yurt çıkmazsa yakın çevrede nerelerde kalabiliriz
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olur hocam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.