Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gtü'yü kazananlar bilgi için bana ve konu sahibine yazabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite3480 -- 8 Ağustos 2017; 21:1:44 >
  • arkadaşlar hasta oldugum için konuya yazamadım 1-2 gündür.

öncellikle kazanan herkese hayırlı olsun

kimler ne kazandı

neler merak ediyorsunuz burdayım

konuya yazarsanız daha iyi pm yerine ama çok özelse pmde atabilirsiniz.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam size.Ben elektronik mühendisliğini kazandım.İlk olarak önümde dil sınavı var gözüküyor.Kendim biraz hazırlık yapayım öyle gireyim diye çalışmaya başladım.Sınavın nasıl yapıldığını anlatır mısınız.Test şeklinde mi veya yazılı kısmı var mı.Bunun dışında hazırlık senesi neler yapmak gerekir biraz bahsederseniz çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav 5 Eylül'de sitede yazdığına göre tamamı test 100 soru 150 dk. Aşağıdaki linklerde örnek sınavlar var. Onları çözmen iyi olur. Son linkte kelime listeleri var onları ezberleyebilirsin.

• Herlebauld kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronnien

Geçmiş olsun hocam size.Ben elektronik mühendisliğini kazandım.İlk olarak önümde dil sınavı var gözüküyor.Kendim biraz hazırlık yapayım öyle gireyim diye çalışmaya başladım.Sınavın nasıl yapıldığını anlatır mısınız.Test şeklinde mi veya yazılı kısmı var mı.Bunun dışında hazırlık senesi neler yapmak gerekir biraz bahsederseniz çok iyi olur

Hazırlık senesi sosyal aktivitelere katılman şart yani yoksa zaman geçmez burada :). elektronikse ufaktan arduino dersi veren kulüplerde robotik falan katılırsın videolar izlersin youtubden kendin drone , robot vs tasarlayabilirsin boş vaktin çok

programlama öğrenirsin vs vs.

sınav pek hatırlamıyorum kasetten bir şeyler dinletiyolar onla ilgili basit sorular vardı bana kolay gelmişti
  • Elektronik müh yüksek lisansı nasıl?

• bu konuyu yukarı çıkaralım bu senede ulaşmak isteyenler bana burdan veya linkedin üzerinden veya başka platformlardan ulaşabilir.
  • konu yukarı
  • marmarada metalurji malzeme okuyorum.İ.Ö makine müh.'ne ösym puanı ile yatay geçiş yapmayı düşündüm ama sıralamayı her sene düşerek 174k ile kapatmış.Benim sıralamam 80k idi.Sıralama farkından dolayı vazgeçtim gibi.Ne yapayım sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4rk Eagle

marmarada metalurji malzeme okuyorum.İ.Ö makine müh.'ne ösym puanı ile yatay geçiş yapmayı düşündüm ama sıralamayı her sene düşerek 174k ile kapatmış.Benim sıralamam 80k idi.Sıralama farkından dolayı vazgeçtim gibi.Ne yapayım sence
    İkinci öğretim hakkında pek bir bilgim yok fakat makine mühendisliğinde kaliteli hocalar bulunmakta bölüm başkanlığı yapan hoca çok tatlı bir professördür.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Birde arkadaşım adına sorayım.Türkçe metalrji malzeme müh. den puan ile yatay geçiş sonrası ing sınavı mı oluyor?Sınavı geçemezsek yatay geçiş iptal mi oluyor yoksa hazırlıktan mı başlatıyorlar
  • Yatay geçiş öncesi olması gerekir o sınavın. En azından bildiğim kadarıyla öyle.
  • 90k ile ne yazılır hocam burda?

• 90k ile ne yazılır hocam burda?

• Hocam ben de 40kdayım bilgisayar mühendisliği geçen yıl 41k ile kapatmış puan türleri birleştiği için kesin geri düşer rahat girerim diye düşündüm ama sıralaması her yıl öne çekilmiş, sizce tutma ihtimali var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ygs-lysz3

Hocam ben de 40kdayım bilgisayar mühendisliği geçen yıl 41k ile kapatmış puan türleri birleştiği için kesin geri düşer rahat girerim diye düşündüm ama sıralaması her yıl öne çekilmiş, sizce tutma ihtimali var mıdır?
    inan ki bu olaylardan pek haberim yok ama umarım tutar sen yaz. siz bile bu kadar işin içindesiniz anlamıyorsunuz biz bu sıralama olaylarını seneden seneye bakıyoruz sistem değişince takip etmesi zor oluyor ama umarım girersin
  • Hocam ben normalde hacettepe isitiyordum görünüşe göre olmayacak hacettepenin altında ögretim kadrosu ve eğitimi bakımından (bilgisayar mühendisliği için) en iyi uni. Gtü olduğunu düşnüyorum peki ingilizce okumadan yurt dışına çıkmak sıkıntı yaratırmı yada şöyle sorayım yurt dışı yapan çok ögrenci oluyormu mezun olduktan sonra iş için yüksek lisans için vb...

Bide hacettepe duyduğum kadarıyla ögrencileri yorsada aşırı derecede zorlayıp (ödevler ve projeler ile) gelişimlerine katkıda bulunuyormuş ki bence bu çok iyi bir şey ve yapılması gereken bir şey gtü ögrenciyi ne kadar zorluyorlar tabiki bu kişide biten bir şey ama birinin ne yapılması gerektiğini söylemesi lazım umarım ilk tercihte yerleşirim yoksa mezun :D

(Son soru asistanlar ve bazı hocaların aşırı ego yapması ve ödevler hakkı ile değelerndirmemesi konusunda bir kaç şey okudum ne kadar doğrudur her ünide vardırda bu çok ağır basan bir problem değildir umarım)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtü makina 2.öğretimi yök atlasta bulamadım ayrıca ilk 2. Öğretim acıp sonra mı 1. Öğretim actılar bilmiyorum yardımcı olur musun mühendisik fakültesi yazmamasından da kıllandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prience -- 31 Temmuz 2018; 23:54:8 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 58kda yım GTÜ makine veya bilgisayar gelir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.