Şimdi Ara

Gebze Teknik Bilgisayar mı,Mezun mu?Lütfen Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen sene 100k daydım neredeyse rastgele bi bilgisayar bölümüne gidecektim. Bu sene sınavımın kötü geçmesine rağmen 33k yaptım şuan iyte falan düşünüyorum açıkçası. Geçen sene hayaldi bunlar benim için. Bence sadece ayt kasarak çok iyi şeyler yapabilirsin. TYT sıralaman iyi AYT feni geliştirdiğin zaman önünde bir şey kalmaz.
  • gebze teknik. üniyi bitirdiğinde boun eşdeğeri diploman var banko

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marsu.

gebze teknik. üniyi bitirdiğinde boun eşdeğeri diploman var banko
    Bu düşüncenizi biraz açıklarmisin nedenini bogazici kilere sanki biraz haksızlık ediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakk1979 B kullanıcısına yanıt
    değişimler herşeyi açıklıyor. hazırlık ile 5 sene. en kötü ytü diploman olur Gebze Teknik Bilgisayar mı,Mezun mu?Lütfen Yardım Gebze Teknik Bilgisayar mı,Mezun mu?Lütfen Yardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• burakk1979 B kullanıcısına yanıt
    Marsu bu dalga geçiyo heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi Nakamoto

mezuna kal gebze çöp
    ciddi misiniz?
  • Hani belki biz mezun olduğumuzda YTÜ ye yetişir ama zannetmiyorum Boğaziçi için şuan hayal

• GTÜ'deki sosyallik öğrenciye bağlı. Eğer sosyallikten kasıt Starbucks vb. şeyse hiç gelmesinler zaten :) Kampüs 2 kısımdan oluşuyor, trenyolunun E5 tarafı çok güzel, canın sıkıldığı zaman kampüste dolaş inan keyfin yerine gelir. Diğer taraf ise tam tersi, binalar var ama ağaç neredeyse yok :)

Okulda kürek takımı, yüzme takımı, voleybol takımı gibi takımlar var; aynı şekilde öğrenci toplulukları var. Mesela kürek takımı bu sene Fransa'ya yarışa gitti, yüzme takımı başka şehirlerde yarışmalara katıldı.

Eğer hazır bir sosyal ortam istiyorsanız GTÜ pek iyi bir tercih değil, daha çok eğitim amaçlı bir okul. Aynı şekilde öğrenci topluluklarında da mühendislik üzerine olanlar daha aktif. Yanlış hatırlamıyorsam Amerika'da düzenlenen uydu ile ilgili bir yarışmada ciddi bir derece yaptılar.

Bu arada eski rektörü Haluk Görgün, Aselsan CEO'su olduğu için rektörlüğü bıraktı ve Aselsan'a da GTÜ'nün ismini yazdırdı.

Yükselen bir okul, 1-14 Ağustos'ta tanıtım günleri var, uğramanı tavsiye ederim :)

• Gebze yaz, oradan mezun çok iyi yerlere gelen arkadaşlarım var. Okulun verdiği eğitim iyi, tabi ki kendini geliştirmek istersen.Okulda 1.sınıfta şimdi diploma versek gider misiniz sorusuna giderim diyen biriysen tercih etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararsız genç ve sıralaması fena olmayan kardeşim , diyelim mezuna kaldın mezuna her kalan çalışsa dahi daha iyi sıralama yapamıyor sınavda miden rahatsızlandı terk etmek zorunda kaldın daha kötü yapma ihtimalin de olacak her şeyi tart derim. bende mezuna kalmıştım .ilk senemde senin gibi gtü geliyordu ama yazmadım. gtüye gideceğime daha iyi yere giderim itu makinaya giderim falan diyordum ,olmadı. 2.sene talihsizlik yaşadım matematikte bir soruda 10 dakikaya yakın uğraştım soruyla inatlaştım çözdüm ama ilerdeki integral sorularına bakamamama sebep oldu ve mezuna kaldığım seneden(42binden) daha iyi bir sonuç yaparak 32 ya da 33bin tam hatırlamıyorum sıralama yapıp gtü yazdım .Şimdi yurtdışındaki okullar türkiyedeki okulları zaten ipe takmıyor yanlış anlama ama üniversitelerimiz çok çok çok iyi de olsa dünya sıralamalarında ortaya çıkan tablo bu. fazla iyi değiliz aslında. ha yurt dışı hayalin varsa en azından akademik olarak kariyer hedefin varsa daha kolay yüksek ortalama yapacağın üniversiteler mevcut . gtüde yüksek ortalama yapmak efor ister baya . hedefin yurt dışında çalışmaksa gtüyü yazman sıkıntı olmaz . mezunları yurt dışında zaten çalışıyor . hocalarında bir cvsine bakarsan gtüdeki referans olduklarında nerelere gidebileceğini az çok ön görebilirsin. mezuna kalıp 10bin yapsan aile baskısıyla tıp okuyacağını da unutmamakta fayda var . 5bin yapabilirsen sadece itude bilgisayar okuyabileceksin 1000 yaparsan boğaziçi .. o puan korunması sistemi ise nasıl çalışacak muallakta seneye daha kolay sınavda o puanla 30k içerisinde yer alabilirsin .... bu da fazladan yty çalışmana sebep olacak. gtü yaz der miyim ?yazma derim . yazarsan pişman olur musun? olursun . bitirdikten sonra istediğin şeylere ulaşır mısın ulaşırsın da . karar senin .

• Up

• Hocam ege üniversitesi ceng i tavsiye eder misiniz?

Okulun eğitimi vs. Duyum aldiniz mi?

• Şu anda bende tercih dönemindeyim . Biyomühendislik istiyorum.Ytü ve Marmara'dan sonra Gebze tekniği seçeceğim .Çünkü eğitim kalitesi gerçekten çok iyi.Bilgisayar mühendisliğinide araştırdım . Sitesine girip akademik kadrosuna bakıp kalitesini anlayabilirsiniz zaten . Ayrıca neredeyse sonuna gelen Gebze halkalı Marmaray hattı sayesinde Gebze'den İstanbul'un neredeyse en uç kısmına 105 dk da gidilecek .Bu sebeplede sosyal açıdan bir sıkıntı kalabileceğini düşünmüyorum . Üniversite kampüsünün büyüklüğü zaten ortada.Kampüsün büyüklüğü dolayısıyla yüreyerek ulaşım zor bu yüzden üniversite öğrencilerine bisiklet vererek ve ücretsiz ringler kaldırarak çözmüş .

Şu ana kadar sosyallik üzerine yapmış olduğum araştırmaları yazıya döktüm , şimdi de üniversiteye çöp diyen , araştırmadan bir haber olan , sistemin yetiştirmiş olduğu "çöp" öğrencilere cevap veriyim .

Öğrenci başına düşen kitap sayısı , öğretim görevlisi sayısı vb kriterler göz önüne alınarak yapılan araştırmada Türkiye'nin en iyi 5. , Tıp fakültesi olmayan üniversiteler arasında ise 2. Olmuştur . Ayrıca üniversite de öğrencilerin %20 si eğitimlerinin 1 yılını Avrupa'daki üniversitelerde eğitim almış ve bu konuda Türkiye'de istasiklik olarak liderlerini sürdürmektedir.Ayrıca en hızlı iş bulan üniversiteler sıralamasında 4. Olarak devlet üniversiteleri arasında Boğaziçi'nden hemen sonra gelmektir .

Gebze Teknik Bilgisayar mı,Mezun mu?Lütfen Yardım

Şimdi ben bu üniversitede okumuyom ve tercih listemde 3. Sıraya koyacağım . Bu yüzden bu yazımda üniversite reklamı değil bu üniversite hakkında en ufak bilgisi olmadan çöp diyen kişilere cevap verdim

• Bir bilgisayar mühendisi tanıdığım ile konuştum aslında Marmara'yı da tercih edebilirsin %100 İngilizce ve İstanbul'da olduğu için sosyal anlamda demedim sektörün içinde olduğu için ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoskope

Hocam ege üniversitesi ceng i tavsiye eder misiniz?

Okulun eğitimi vs. Duyum aldiniz mi?
    Güzel üniversite okunabilir egede de neden okunmasın arkadaşım yok orada okuyan ama ege bu bölümü ilk açan üniversitelerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: burakk1979

Bir bilgisayar mühendisi tanıdığım ile konuştum aslında Marmara'yı da tercih edebilirsin %100 İngilizce ve İstanbul'da olduğu için sosyal anlamda demedim sektörün içinde olduğu için ne düşünüyorsunuz?
    Sektörün tam içinde olan gtü , marmara da tercih edilebilir.ikisininde ortamını fırsstın varsa gez gör. Gtüde kullandığın bina gayet donanımlı . Marmarada lab ortamını görmedim bilmiyorum . Karar senin zaman az .

• İşte bazı üniversiteleri yazsam gelecek gibi o yüzden iyi karar vermeye çalışıyorum.Salı öğlen yapacağım tercihleri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.