Şimdi Ara

Gebze Tabela Açık Hava Reklam Sektöründe Öncü Kuruluş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Gebze Tabela
    Site Adresi : 'www.psdreklam.com'
    Açılış tarihi : 01 Ocak 2020

    Gebze Tabela Açık Hava Reklam Sektöründe Öncü Kuruluş

    Reklam ve reklamcılık faaliyetleri işyerlerinin satışlarını ciddi miktarlarda etkilemektedir. Sizin de etraftaki firmalarda gördüğünüz gibi reklam ve tabelalar işyerlerini ilgi çekici ve görünür kılmaktadır. Birçok işyerinin hangi konuda faaliyet gösterdiğini anlamamızı sağlayan bilgiler tabelalarda belirtilmektedir. İşyerlerinde yapılacak olan duyuru ya da fiyat bilgilendirmeleri de bu tabelalar aracılığı ile sağlanmaktadır. Özellikle gebze tabela https://psdreklam.com/gebze-reklam-tabela/ restaurant sektörlerinde açık hava tabelacılığı ve kayan yazılı şeritli sistemler çok verimli ve etkili bir şekilde kullanılmaktadır. Gebze tabelacı olarak tüm tabela işlerinize hızlı, etkin ve estetik çözümler sunmaktayız.

    Tabelacılık sektörü düşünüldüğünde sadece işyerleri akla getirilmemelidir. Uyarı ve işaret belirten tüm tabela hizmetleri de tarafımızdan sağlanmaktadır. İnşaat tabelaları, germe tabelalar, her türlü afiş işleri, yol tabelaları, çatı tabelaları, paslanmaz tabelalar, polikarbon tabelalar, ayaklı tabelalar, pileksi tabelalar, duba ve reklam panoları, LED tabelalar, ışıklı tabelalar, harf kesim tabelalar, kayan yazı tabelalar, kompozit tabelalar ve sizin isteğinize göre tasarlanacak olan özel tabelalar tarafımızdan imal edilip montajlanmaktadır.

    PSD REKLAM tabela imalatında Gebze’ye yakın ilçelerin tabela hizmetlerine hızlı ve kolay bir şekilde erişmekte ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Tabelalarımız döküm atölyelerimizde tecrübeli personeller ve ustalar eşliğinde hazırlanmaktadır. Tarafımızca hazırlanan tüm tabelalar ustalarca kontrol edilerek kalite kontrol yapılarak son durumları gözden geçirilmektedir. Gözden geçirilen tabelaların kısa sürede sipariş teslimi yapılır ve montajlama işlemine geçilir.

    Montajlama işlemi firmamızın bilgili ve tecrübeli çalışanları tarafından sizin de fikirleriniz alınarak yapılmaktadır. Montajlama sonrası tabelada oluşabilecek her türlü sıkıntı ve sorunlarınızda firmamızın vereceği garanti doğrultusunda bize ulaşabilirsiniz. Her türlü tabela ihtiyacınızda size bir telefon uzaklığında bulunmaktadır. Bizim için müşteri memnuniyeti kazancımız kadar önemlidir. Tabela siparişlerinizin teslimatı size belirtilen en kısa sürede gerçekleştirilmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruinded -- 11 Temmuz 2021; 20:37:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.