Şimdi Ara

GEARS OF WAR FAN CLUB (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu Gears of War'ın hilesi var mı?
  • bilgisayar için var galibada xbox 360 için yok sanırım
  • http://www.buzzle.com/articles/gears-of-war-cheats-for-xbox-360.html

Bu sitede bişeyler yazıyor ama anlamadım.
  • Hileyi ne yapacaksınız bu oyunda bileğinizin hakkıyla oynayın işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Hileyi ne yapacaksınız bu oyunda bileğinizin hakkıyla oynayın işte.

Ya şu Berserker'i bi geçemedim.İlk kez karşılaştığım zaman zar zor geçtim ama 2.kez karşılaştığımda geçemedim.Yoksa hile bende kullanmam.
  • bende makarasına hile yapacaksın sandımçsakın hile yapma .gerekirse 2 hafta uğraş.bu oyunu bitirmek acayi zevk veriyo ama hilesiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

bende makarasına hile yapacaksın sandımçsakın hile yapma .gerekirse 2 hafta uğraş.bu oyunu bitirmek acayi zevk veriyo ama hilesiz

İlk Berserker'ı geçmek için 3 hafta uğraştım.
  • iyidi ilk dediğin hangisi?ve şu an trende mi gidiyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

iyidi ilk dediğin hangisi?ve şu an trende mi gidiyosun?

İlk dediğim Kim öldükten sonra bi binaya giriyoruz.Sonra benle,dom gruptan ayrılıp,binadan çıkmak için yeni bi yol arıyoruz.O sırada çıkıyor işte. Şuanda trende değilim.Böyle bitkiler,ağaçlar var.Botanik bi yerdeyim.Yine Dom'la birlikte.
  • gecmek icin surekli ates ediosan olmeyecektir.yapman gereken kapilar var onune durup ses yapacaksin.uzerine kostugunda sag veya sola atla kapiyi kirip diger tarafa gecsin.3 kez kapi kirarak diger tarafa gectiginde disari cikacaksin orda hammer of dawn la 2 kere vurdugunda oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell1987

gecmek icin surekli ates ediosan olmeyecektir.yapman gereken kapilar var onune durup ses yapacaksin.uzerine kostugunda sag veya sola atla kapiyi kirip diger tarafa gecsin.3 kez kapi kirarak diger tarafa gectiginde disari cikacaksin orda hammer of dawn la 2 kere vurdugunda oluyor.

Tamam o bölümü geçtim. 2.kez karşılaştım.
  • Beni de ekleyin.

Berserker çok kolay yaa, kaçmasını bilirsen bir numarası yok yani.
  • dur hatirladim.bak bu sefer yapman gereken sera gibi biyerdesin.ilk once ustu cam olan bi yere geciosun.duvardan gecio berserkeer .sonra girdigin bolumde soldaki kolonlardan biri onun onune dur kosarken cekil kiracak kolonu ve tam o bolumde ust taraf acilacak.hammer of dawn la vur orda.o alanin her yerinde vuramiosun sadece yiktigi kolonun orda vuruosun.bidaha o bolgeye cekmen gerekblir.
  • onlar çok kolaydı sanki yav yada ben kolay geçmiştim.çünkü o bölümde hiç takılmadan devam ettiğimi hatırlıyorum.
  • arsenic seni de ekledim
  • GT: Kraken TR ekleyin arkadaşlar co-op falan filan feşman takılalım işte
  • Bu oyunda da hile isteyenler var ya tam komedi.

Çok kolay oyun yani biraz kasın oyunu hemen bitirirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

arsenic seni de ekledim

Sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Bu oyunda da hile isteyenler var ya tam komedi.

Çok kolay oyun yani biraz kasın oyunu hemen bitirirsiniz.

insane de denemedin herhalde hic?RAAM i oldurmek tam bir sinir savasina donusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell1987 -- 7 Ağustos 2008; 15:29:25 >
  • Oh be! En sonunda geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.