Arkadaşlar en son 23ü dedişler bize ama hala açmadılar oyunu ben sabaha kadar beklicem saat 5 olunca türkiyede orda saat 11 oluyor ve 11de mesai leri başlıyor dün saat 5de yeni mesaj atmışlardı bbelki bu sabah açılabilir ben beklicem ve oyundaki adım da sanırsam LoveTR koyarım mesaj atılmışsa hemen sizlere bildireceğim :D
haklısın bend dün baktığımda saat 5 te atmılardı mesajı pbildirmiştim buraya
ben yine beklicem bakalım :D inşallah açılır
içimden bi ses hiç sanmam diyo ha bide o saate kdr bekliyip sonra hiç bi ymsj göremezsen face'de o zmn emin olurum o facebook grubu bi dc bugunu çözemiodur diye
yok yaw ztn oturuyorum hergün sabaha kadar fark etmiyor :D
bende nerdeyse hergün
yaw hala cevap vermenişler çok sinir oldum yaw bune 23 dü en son yaw 24 oldu hala yok
yok olmıcak bu hafta bizimle oyun oynualr hangi diiyi istersiniz diye liseli kız soruları soruolaaar
kardeş harbi ha bunlar dalga geçiyor bizle birde 30ağustos bilmemne yazısı görmüştüm iyice uzatıyorlar günü biz kdmo ya mı başlasak ne yapsak :D
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus595
kardeş harbi ha bunlar dalga geçiyor bizle birde 30ağustos bilmemne yazısı görmüştüm iyice uzatıyorlar günü biz kdmo ya mı başlasak ne yapsak :D
Valla ben açılmasını beklerken başladım en azından oyunu öğreniyorum biraz sıkıcı oda kimse yok die yoksa eğleniyorum yani açılsın gdmo ya geçicem hemen
ben kdmo oynadm da şimdi yeni pack fln gelmiş indirdim açamadım oyunu birşeyler oldu daha töbe denmiyom bekliyom artık ne yapalım
Ben yenı ındırdım kurdum basladım ya ama evet kurarken baya karışık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme