Şimdi Ara

:.:.:::GaZoGeN:.:.:.:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asıl amacı chat olsada gazogen bir çok web tabanlı oyunlardan güzel ve sıkmıyo.oyun olmasada ben oyun diyecem.gazogenin ana sayfasında GAZETTE yani gazogen şehrinin gazetesi çıkıyo.neyse üye olduktan sonra tip falan alıyon.oyunun para birimi gazoz kapakları.para birimlerinin küçükten büyüğe sıralanışı şöyle:bronz,gümüş,altın.tip aldıktan sonra bi server seçiyon.yaşına felen uygun olması gerekio.sana günde belli bi miktar gazoz kapağı veriyolar.(galiba 10 bronz kapak)hediye alı verebiliyon.sonra mesela 19 mayısta trompet felan alı çalabiliyon.güzel bişi yani.

www.gazogen.com

• güzel gibi sağolasın
  • gazoz kapaı nasıl kazanılıo solermisin ??
  • sana günde belli bi gazoz kapağı weriyolar.onun dışında kredi alarak gazoz kapağı alabilirsin.ama kredi paralı.
  • altın gazoz kapagını nasıl kazanacaz
  • bellibi zincirleme war. bnede tam olarak bilmiyom ama mesela bi örnek weriyim:10 bakır=1gümüş, 10 gümüş 1 altın (yazdığım örnek doğru değildir kafadan attım.)
  • denemek lasssssımmmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Popmundo karakter alımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAOL KARDEŞ GÜZELE BENZİYOR DENİYECEĞİM
  • yooo 100 bakir kapak:1 gumuz kapak
    100 gumus kapak :1 altin kapak
  • bende diyom ya örnek verdim kafadan attım die mesajı ya okuma yada doğru dürüst oku..
  • güzele benziyor
  • ben bu BENİM GİBİSİNİ GOOGLE'DA ARASAN BULAMAZSIN LAFINI Bİ YERDEN TANIORUM AMA
  • böyle bi msn avatarı var ordandır.
  • üye oldum giriş yaptım bir yere tıklıyorum mesela tören alanı 2 sonra bi ekran geliyo biraz bekliyorum sonra su yazıyor Lütfen sistemewww.gazogen.com adresinden giriniz... Hiçbiryere giremiyorum sorun ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.