Şimdi Ara

Gazide mühendislik yazanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşaat yazdım. Sıralamam 42k bölümün sıralaması 42400 gelir mi

• Hazırlık okuyacak mısın?

• Bilgisayar yazdım. Hem teknoloji hem de mühendislik fakültesi. Ama teknoloji gelecek galiba yine de ne olur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emn5805

Bilgisayar yazdım. Hem teknoloji hem de mühendislik fakültesi. Ama teknoloji gelecek galiba yine de ne olur bilmiyorum

400 kişi var benim sence gelir mi?

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    bence gelir. ama yine de bu yoruma bel bağlama. %90 gelir diyorum. ama yine de bel bağlama. %90. bel bağlama......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Hacettepe'de Mühendislik
    9 yıl önce açıldı
    İTÜ EHB vs ODTÜ EE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruscall

bence gelir. ama yine de bu yoruma bel bağlama. %90 gelir diyorum. ama yine de bel bağlama. %90. bel bağlama......

Hocam zaten tercih yaptım bitti her şey. Ama gazi yi çok istiyorum ya. Olmazsa yıldırım beyazıt yazdım. O gelir zaten. Siz de mi gazi?

ben mezun

mimarlık için hazırlanacağım veya inşaat mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: emn5805

Bilgisayar yazdım. Hem teknoloji hem de mühendislik fakültesi. Ama teknoloji gelecek galiba yine de ne olur bilmiyorum

Benim de muhtemelen gazi teknoloji bilgisayar gelecek hocam hayırlısı olsun hakkımızda

2011'den bu yana Gazi'nin sıralaması geriye gidiyor. Bu sene bir sürpriz olmazsa gelir.
    Başka yazan varsa şimdiden İngilizce çalışmaya başlasın. Hazırlığı atlasın.
  • Eeee başka yok mu mühendislik yazan. Tanışalım

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

2011'den bu yana Gazi'nin sıralaması geriye gidiyor. Bu sene bir sürpriz olmazsa gelir.
    Başka yazan varsa şimdiden İngilizce çalışmaya başlasın. Hazırlığı atlasın.

Hocam cevap için sağol. Hazırlık okumayı düşünüyorum bu sene. Ne yapayım? İngilizcem sıfıra yakın

Sıfıra yakınsa atlamanız zor. Ama hazırlık atlama sınavına girmemezlik veya girince çözmemezlik yapmayın. Hazırlık atlama sınavının birinci aşamasına göre öğrencileri iki kura ayırıyorlar: Starter ve Elementary. Eğer alfabeden, sayılardan başlamak istemiyorsanız hazırlık atlama sınavına biraz çalışıp Elementary kurundan başlamaya bakın. İngilizce'yi de iyi bir düzeyde öğrenmek istiyorsanız kesinlikle okulla yetinmeyin. Okul dışında kendiniz de çalışmalar yapın.
    http://ydyo.gazi.edu.tr/posts/view/title/faydali-linkler-3302
    Sınav hakkında bilgiler:http://ydyo.gazi.edu.tr/posts/view/title/yabanci-dilde-yeterlik-sinavi-183654

Okuyacağım hocam
  • quote:

Sıfıra yakınsa atlamanız zor. Ama hazırlık atlama sınavına girmemezlik veya girince çözmemezlik yapmayın. Hazırlık atlama sınavının birinci aşamasına göre öğrencileri iki kura ayırıyorlar: Starter ve Elementary. Eğer alfabeden, sayılardan başlamak istemiyorsanız hazırlık atlama sınavına biraz çalışıp Elementary kurundan başlamaya bakın. İngilizce'yi de iyi bir düzeyde öğrenmek istiyorsanız kesinlikle okulla yetinmeyin. Okul dışında kendiniz de çalışmalar yapın.
    Sınav hakkında bilgiler:http://ydyo.gazi.edu.tr/posts/view/title/yabanci-dilde-yeterlik-sinavi-183654

Hocam ben hazırlığı atlamak istemiyorum ama 1. Seviyeden mi 2. Seviyeden mi başlıyım kafam karışık. Bi de onu nasıl ayarlayacağım? Sınavda kaç sorunun kaçını doğru yapmam gerek? Daha doğrusu sınav nasıl oluyor?

• quote:

Hocam linke tıklamaya üşenmiştim çoğu şey yazıyomuş. Allah razı olsun. Şunu bi okuyayım kafama takılan soru olursa sorarım. Ayıp ettim. Kusura bakmayın.

• merhaba50 kullanıcısına yanıt
    İngilizce az çok biliyorum ancak ben hazırlık okumak istiyorum hocam.Yani okul açılana kadar ingilizce çalışsam geçerim büyük ihtimalle ama geçmek istemiyorum.Sizce hazırlık okumak faydalı mı olur ?
    Estağfurullah, ne kusuru. Sorun değil. Sormaktan çekinmeyin. Elimden geldiğince cevaplarım.
    Eğer Elementary kurundan başlamak istiyorsanız ilk aşamada yapabildiğiniz kadar çok soru yapın. Kaç sorudan sonra Elementary'e aldıklarını bilmiyorum. 80'de 80 bile yapsanız ikinci aşamada kaldıktan sonra Elementary'den başlayacaksınız. Yalnızca iki kur var.(2016-2017'de öyleydi. Bu sene sistemde bir değişiklik yapmazlarsa yine aynı kalır.)
    1 yıl kaybedeceğinizi unutmayın. Eğer geçebileceğinize inanıyorsanız çalışıp geçin derim.

@nofearge60
    Sınavın birinci aşamasında gramer sorusu yok. İkinci aşamada da az sayıda gramer sorusu var. Soru tipleri YDS gibi. Ancak YDS'den daha kolay. Geçen yıl şöyle bir konu açmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120616425 Sınavla ilgili bilgi almak isterseniz buraya bakabilirsiniz.

Hazırlık için çok büyük bir beklentiye girmeyin. Bir faydası olur, olur da bir yıl vermeye bence değmez. Sınavı geçebiliyorsanız geçip hazırlığı okumamanızı öneririm.
    Bir de söylentiler var. 60+ alan herkes de hazırlığı atlayamayabilir. Örneğin geçen yıl %30 İnşaat'tan 4 kişi atlamış. Kontenjan 93. Diğer mühendisliklerde durum biraz daha iyi onlarda 10ar-20şer kişi atlamış. Söylentilere göre atlayacak kişi sayısı mühendislik fakültesindeki duruma göre belirleniyor.

• Yüzde 30 ing makina müh. yazdım arkadaşlar yok mu başka makinacı forumda yaw :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.