Şimdi Ara

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ KAZANAN VARMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim 21800.Sizi Obp çok geriye atmış. Seneye bana hardcore yapar bu Obp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinitiy

ne gibi sorunlar yaşıyosunuz ki hocam kampüsün bahçesine girebiliyolar mı?

3-4 bin suriyeli ogrenci var kampuste

65 bin kendi ogrebcisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Robert Neville

Aynen öyle hocam yatay geçişi de düşünün bence

Orijinalden alıntı: ygslys0

quote:

Sizce Çukurova 'ya geçiş zor olur mu?

quote:

quote:

ben sizin yerinizde olsam ygs lys ye çalışmazdım çünkü seneye kırık obp olucak bu da sizi çok geriye atar beni 76 5k attı kırık olursa uçar seneye zaten obpler iyice şişecek birde herşey var sınavdan önce kötü bir şey olur aksilik olur akrabada (allah korusu)n ölüm olur bunlar sizi çok etkilicektir üstüne kırık obp de var bu yüzden ygs lys çalışmazdım antebe gider okurdum not ortalamamı yükseltmeye çalışırdım yatay geçiş için ugraşırdım hem böylelikle istediğim yere geçerdim hem 1 senem kaybolmazdı hem de kafam rahat olurdu
    bence çukurovaya geçebilirsiniz ortalamanızı yüksek yaptıktan sonra hadi hiç geçemediniz farabi yaparsınız komsumuzun anlattıgına göre onun arkadaşı 2 kere farabi yapmış ortalamasını yüksek yaptıgı için ama yalanda olabilir pek güvenemedim.
    son olarak hocam hukukta okul pekte önemli değilmiş abimde okudu bitirdi derslerin çoguna gitmiyormuş (beykent mezunu) akademiye hocalara fazla takılma biz dersimizi çalıştıktan sonra gerekli kitapları okuduktan sonra fark etmez bence ankara hukuk ögrencisi konu açmıştı(https://forum.donanimhaber.com/hukuk-ogrencisinden-tavsiyeler--128255173 ) bana da çok mantıklı geldi mahkemelere girmek vs
    yani hocam ygs lys çekilecek çile değildir yazık etme 1 senenne gaünde ortalamanı yükseltemessen yatay geçişle mersine geçersin gaziantep şehrini begenmiyorsan ( yatay geçiş 2 çeşitmiş biri ortalama biri girdigin seneki sıralaman bunu sıralmanla yaparsın )
    gaün hukukta okuyan bir tanıdıgım var memmun okul dersleri geçmede zorluyor dedi yine ne kadar dogru bilemem yeni fakültede yapmışlar bu sene açılacakmış fotolarına bakabilirsin ben begendim

kusura bakma hocam biraz uzun ve düzensiz oldu aklıma ne geldiyse yazdım karar sizin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sizin yerinizde olsam ygs lys ye çalışmazdım çünkü seneye kırık obp olucak bu da sizi çok geriye atar beni 76 5k attı kırık olursa uçar seneye zaten obpler iyice şişecek birde herşey var sınavdan önce kötü bir şey olur aksilik olur akrabada (allah korusu)n ölüm olur bunlar sizi çok etkilicektir üstüne kırık obp de var bu yüzden ygs lys çalışmazdım antebe gider okurdum not ortalamamı yükseltmeye çalışırdım yatay geçiş için ugraşırdım hem böylelikle istediğim yere geçerdim hem 1 senem kaybolmazdı hem de kafam rahat olurdu
    bence çukurovaya geçebilirsiniz ortalamanızı yüksek yaptıktan sonra hadi hiç geçemediniz farabi yaparsınız komsumuzun anlattıgına göre onun arkadaşı 2 kere farabi yapmış ortalamasını yüksek yaptıgı için ama yalanda olabilir pek güvenemedim.
    son olarak hocam hukukta okul pekte önemli değilmiş abimde okudu bitirdi derslerin çoguna gitmiyormuş (beykent mezunu) akademiye hocalara fazla takılma biz dersimizi çalıştıktan sonra gerekli kitapları okuduktan sonra fark etmez bence ankara hukuk ögrencisi konu açmıştı(https://forum.donanimhaber.com/hukuk-ogrencisinden-tavsiyeler--128255173 ) bana da çok mantıklı geldi mahkemelere girmek vs
    yani hocam ygs lys çekilecek çile değildir yazık etme 1 senenne gaünde ortalamanı yükseltemessen yatay geçişle mersine geçersin gaziantep şehrini begenmiyorsan ( yatay geçiş 2 çeşitmiş biri ortalama biri girdigin seneki sıralaman bunu sıralmanla yaparsın )
    gaün hukukta okuyan bir tanıdıgım var memmun okul dersleri geçmede zorluyor dedi yine ne kadar dogru bilemem yeni fakültede yapmışlar bu sene açılacakmış fotolarına bakabilirsin ben begendim

kusura bakma hocam biraz uzun ve düzensiz oldu aklıma ne geldiyse yazdım karar sizin :)

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.En iyisi biraz daha düşünüp karar vermek galiba.

• quote:

oha ya 3-4 bin çok fazla. Peki bunlar kyk dan koşulsuz şartsız kredi alıyor mu ben öyle duydum, aynı milli sporcular gibi koşulsuz şartsız

onlarda insan sonucta sinifimdada var zaten muhammed abdullah zekeri cocuk suriyeden gelmis turkce ogrenmis bi turkce sinavina girmis 100 den 80 gecersen tıp hukuk falan istedigini seciyor cok secen olursa wn yuksek olanlar giriyor boyle azaldikca bolum seciyorlar makina muh 50 puan mesela . burs olayindada uni ogrencisi oldugu anda 1275tl aliyorlar hepsi aliyor ayiptir soylemesi bi ara 200 lira borc verdi ayriyeten ayda 200 normal suryieli diye 3 ayda bir 1000 tl tokiden yari fiyatiba 120 ay vadeli ev almislar hayat onlara guzel hocam .gelince tiksiniceksin orasi kesin cunku universite-cafe-çimen olayini abartiyorlar

Tabi insan zaten burda kalıyorlarsa eğitim vermeliyiz ki cahil kalıp terör örgütlerinde yapılanıp başımıza bela olmasınlar. Canlı örnğini Pakistanda gördük Hindistanla yarışıyorlardı mültecileri es geçtiler şimdi bohuharam yüzünden orta çağa döndüler de ben mültecilerin kalmaları gelmeleri taraftarı değilim. Bütün sanayinin anasını ağlattılar, aşırı abazalar, kira piyasasının anasını ağlattılar. Olan yine işçi sınıfına oldu yani nickinizde komünist, işveren 1 işçiye vereceği paraya iki tane suriyeli tutuyor. Az paraya daha çok işçilik çıkıyor, Türk işçi eski standartlarından mahrum oluyor, bide işçi için kirayı eklersek...
    Üniversitelerin ruhunu bile bozdular rahatsızlık veriyorlar, vatanındaki sorundan kaçan insanın bize yararı olmaz boşuna üniversite sıralarını kaplıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6E8D1DD4 -- 10 Ağustos 2017; 2:8:7 >

Tabi insan zaten burda kalıyorlarsa eğitim vermeliyiz ki cahil kalıp terör örgütlerinde yapılanıp başımıza bela olmasınlar. Canlı örnğini Pakistanda gördük Hindistanla yarışıyorlardı mültecileri es geçtiler şimdi bohuharam yüzünden orta çağa döndüler de ben mültecilerin kalmaları gelmeleri taraftarı değilim. Bütün sanayinin anasını ağlattılar, aşırı abazalar, kira piyasasının anasını ağlattılar. Olan yine işçi sınıfına oldu yani nickinizde komünist, işveren 1 işçiye vereceği paraya iki tane suriyeli tutuyor. Az paraya daha çok işçilik çıkıyor, Türk işçi eski standartlarından mahrum oluyor, bide işçi için kirayı eklersek...
    Üniversitelerin ruhunu bile bozdular rahatsızlık veriyorlar, vatanındaki sorundan kaçan insanın bize yararı olmaz boşuna üniversite sıralarını kaplıyorlar.

esit sartlarda sıkıntı yok mesele onlarin burda bizim hayal ettigimiz hatayi yasamasi dusunsene yari fiyatina ev 1275 tl burs

• Kusura bakma yanlış anlatmışım herhalde, ben daha lise 3 e yeni geçtim orada kapalı spor salonuna sürekli voleybol izlemeye gittim bu sene, ben hiç beğenmedim zaten Suriyeli baya baya fazla onu o civarda yasayan herkes bilir, egitimdir kampusdur onlari hic bilmiyorum ama Gaziantep Suriyeli oncesi guzeldi suan bizim bi arka mahallede sadece 1 Türk aile oturuyor, ve uni ye 1 dk mesafe var ben burda okumuycam sahsen, gidebilirseniz sizde gidin

Not:Suriyelilerin bile değiştiremedi tek sey Nohut dürümu ve yemekler onu begenirsiniz ama

• bende makine mühendisliğini kazandım
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.