Şimdi Ara

Gaziantep - Şehitkamil ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: set

Bu yaz kesin Antepe gideceğim, planımı yaptım. Hangi ay giderim onu bilemiyorum. Ama kafama koydum...

Bende çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı...
    Yabancı damattan beri gidicez daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

Bu Gaziantep-Şehitkamil ne iş arkadaşlar?

Nerde pert var, katakulli dolu araç var burada.

Burası full Pert işimi yapıyor anlamadım gitti.

Konya-Karatay da bu konuda gayet başarılıdır. :)

Aynen sahibinden de baya konya karatay ilanı var benimde dikkatimi çekmişti

galericiler sitesi karatayda olduğundan olabilirmi acaba
  • Araba işini bilemem ama bir Antep'li olarak memleketimi görmenizi şiddetle tavsiye ederim. (imam çağdaş da yemek yemek herseye bedeldir)
  • Gelenleri yazın ağırlamaktan büyük zevk duyarım .
  • bizleri memleketlerinde ağırlamak isteyeen tüm forum arkadaşlarımıza teşekkür ederim. inşallah görüşmek dileklerimizle.
  • Dostlar bir ara "Antep Buluşması" mı yapsak. Sanırım forumda Antep'ten çok katılımcı var.
  • Denkgetirebilsem de daha önce Diyarbakır'a giderken transit geçtiğim Antep taraflarını gezmeye gelebilsem keşke :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

Dostlar bir ara "Antep Buluşması" mı yapsak. Sanırım forumda Antep'ten çok katılımcı var.

Makul bir zaman olabilirse katılırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Denkgetirebilsem de daha önce Diyarbakır'a giderken transit geçtiğim Antep taraflarını gezmeye gelebilsem keşke :)

Haluk Abi lütfen denk getir, misafirim ol. Ayrıca nisan tusu 22sinde Ankara'da. 21 nisan cumartesi sizi rahatsız edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Dostlar bir ara "Antep Buluşması" mı yapsak. Sanırım forumda Antep'ten çok katılımcı var.

Hocam sen varsın, arjen553nickli arkadaş var ve ben varım sanırım Gaziantep'ten. Görenler buradan bilgi verirlerse önce bir kaç kişi olduğumuzu görelim.. Sonrasında uygun zaman ayarlamak çok zor olmaz diye düşünüyorum, görüşmek üzere..
  • Antep dedinizde canım kebap lahmacun falan çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sen varsın, arjen553nickli arkadaş var ve ben varım sanırım Gaziantep'ten. Görenler buradan bilgi verirlerse önce bir kaç kişi olduğumuzu görelim.. Sonrasında uygun zaman ayarlamak çok zor olmaz diye düşünüyorum, görüşmek üzere..

Tabi . Arjen Isparta 'da ama . Ben görüşlere açığım bana uyar. Son sınıfım zaten bu yıl pek okulumda sıkı değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi . Arjen Isparta 'da ama . Ben görüşlere açığım bana uyar. Son sınıfım zaten bu yıl pek okulumda sıkı değil

Bende Gaziantep'liyim her yaz mutlaka 2 haftalığına memleketime geliyorum hanim ben ve oglumu kebaba doyuruyorum ama suan işim dolayısıyla izmirdeyim.

• bir buluşma konusu açtım deneme amaçlı isterseniz oradan devam edelim bu konuya..

http://forum.donanimhaber.com/m_58459357/mpage_1//tm.htm#58459461
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Antep dedinizde canım kebap lahmacun falan çekti

Allah'ıma Şükür Adana'dayım...!!!

DİKKAT! ADANALI!

Gaziantep - Şehitkamil ?

Gaziantep - Şehitkamil ?

Gaziantep - Şehitkamil ?

Gaziantep - Şehitkamil ?

Gaziantep - Şehitkamil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Antep dedinizde canım kebap lahmacun falan çekti

Allah'ıma Şükür Adana'dayım...!!!

DİKKAT! ADANALI!

abi sabah sabah ortadan ikiye böldün beni

• haydi kebapçıya :))
  • Şahinbeyde öyle sayılır bizim eski komşunun ford taunusu vardı 1980-85 model galiba bayağı eski
    arabanın ne ruhsatı var,ne muayenesi kendisininde ehliyetine alkol yüzünden el koydular
    İşin ilginç tarafı her gün sanayiye iş yerine gidip geliyor polise sadece 1 kez takılmış ondada oğlumu hastaneye yetiştirmem gerek ölüyor deyip polisleri atlatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bazı ilçeler var öne çıkan Samsun ilk adım

Antep şehitkamil.

ama siz nasıl yorumlarsınız bilemem

Hortlatmanın dibi oluyor ama bi düzeltme yapayım :

Samsun İlkadım : merkez ilçedir.. Çok yanlış bir tespit olmuş. Nüfusu 500 bin fln.. :)

Afiyet olsun bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvin55 -- 7 Nisan 2016; 15:46:29 >
  • kesinlikle oradan araç almayın...bir kere gittim ...birdaha gidersem eger....nerde kurnaz var orda..kesinlikle gitmeyin arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.