Bildirim
GAZİANTEP'İN EN İYİ OTOBÜS FİRMASI??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gaziantep'te nedicin valla ben antepteyim.Seç ile gel derim.Ya da Ben turizm.Ama öncelikli Seç
-
vay vay vay Antep ha...
güzel firmalar var
çayırağası veya seç olmalı hizmet kaliteli.. -
SEÇ'i tek geçerim -
ben turizm
seç turizm
çayırağası
en iyisi hangisi kesin olarak?? Çayırağasının daha öncede duymuştum eski bi firma ama tabi şuan en iyisi lazım bana -
VARAN yoksa izmir'den antebe bence SEÇ ile git!
benim kardeşim kullanıyor sıklıkla ve memnun -
ok anlaşılan SEÇ tercihimiz olacak ilgilenen üyelere TŞK -
SEÇ İYİDİR FAKAT ÇAYIRAĞASIDA ÇOK TECRÜBELİ BİR FİRMADIR SEÇTEN DAHA TECRÜBELİDİR -
sıralama :
1-varan
2-seç
3-ben
4-çayırağası
sen ilk üçte bulmaya bak.
ben çayırağasını tercih etmem.
ben ve seç farketmez
-
çayırağası iyidir ikinci tercih olarak seç firmasını seçmeni tavsiye ederim. ikisiylede izmir-antep arasını gitmiş biri olaraktan söylüyorum... -
babam ben' le geldi 2 ay önce adamlar en ufak bi yardım yapmadılar hatta malları karıştırdılar sırtımızda taşıdık tüm bavulları bi el arabası vermediler para istediler
seç' de bi zamanlar böyleydi ama şimdi nasıl bilmiyorum
çayırağası çok iyi diye biliyorum ama hiç binmek nasip olmadı
bu arada hidayet' ide bi dene müşteriyle bayaa ilgileniolarmış
bu arada antepliyim yôrum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady RIDDLE -- 9 Ağustos 2006; 21:45:08 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X