Şimdi Ara

GAZİANTEP E GİDECEĞİZ YARDIM 15-19 mayıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Aile olarak Gaziantep e gideceğiz 15-19 Mayıs 2014 tarihleri arası Toplam 12 yetişkin 3 çocuk olacak. Havalimanından hemen aracımız olması lazım ki 3 gün Gaziantep-Urfa sıra geceleri fln gezelim hangi yerde kalırız temiz ve uygun nerede ne yeriz ne içeriz yardımı olabilecek arkadaşlar var mıdır?Transit 14 kişilik kiralasak kaça nerden ucuz kiralarız nasıl bizi havalimanında bekler nasıl geri bırakıp havalimanına döneriz İSTANBUL'dan gideceğiz Gaziantep'e.

Gaziantep Varışımız 19:00 havalimanı
    İstanbul dönüş uçağımız 10:30 Gaziantep havalimanı

• Araç işini bilmem ama Antepte yemek yerleri yazayim sana

Oncelikle otel olarak Şirehan Otel cok iyidir orada kalabilirsiniz, ben 2 gece kaldim, memnun ayrildim

Yeme yerlerine gelince
    Yemek icin;
    Çulcuoğlu Et Lokantasi
    İmam çağdaş
    Kebapci Halil Usta
    Metanet Lokantasi (beyran corbasi)

Tatli icin; imam cagdasta havuc dilimi
    Kocak baklavada fistikli baklava
    Zeki İnal da şöbiyet
    Katmerci Zekeriya Ustada katmer

İçme için;
    Tahmis Kahvesi
    Kahveci Fayat Usta
    Kahveci Seddar Bey

Gezilecek yerler
    antep kalesi (haziran yada temmuza kadar tadilatta)
    Zincirli bedesten
    Kendirli Kilisesi
    Alauddevle Cami
    Bakircilar Carsisi
    Kaleoglu Magarasi
    Duluk Antik Kenti

Vs vs diye uzar liste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tesekkurler yardim ixin ama daha fazla yardim beklemekteyim diger forumdaşlardan

Ayrica arac kiralama demişsiniz havalimanindan olabilir diye disardan yer ayarlasak daha ucuza mâl olmaz mi bize arkadaslar? Cunku havalimanlarinda pek birsey yenilip icilmez baska birsey alinmaz doye duyariz hep hapali olur diye.

Arkadas Antepli @cLk yardımcı olacaktir

• araç kiralama işinde ucuza kaçmayın derim. yerel bir firma yerine avis gibi bir kurumsal firmayı seçmeniz daha mantıklı. neden derseniz allah korusun bir kaza durumunda yerel firmalar tamir süresince aracın kira bedelini sizden talep edecektir. kar ediyorum derken başınız belaya girebilir. 20 - 30 tl fazla verin ama tatiliniz burnunuzdan gelmesin. Ahmetkaymakçı yemek yenilecek yerleri güzel özetlemiş Bayaz Hanı ve ciğerci mustafayıda da eklemek lazım tabi buraya. Antep kalesi, savaş müzesi, bakırcılar çarşısı, hayvanat bahçesi görmeye değer yerlerdir.

avisin sitesine göre olması gerekiyor. Biz geçen bir iş seyehatinde yeni transit tourneo custom kiralamıştık 8+1 kişilik araç gayet keyifliydi. avisin kampanyalarına bakarsanız örneğin koç personeli için, avea müşterilerine özel gibi indirimleride oluyor. Aracı kiralarken muhakkak sorun olurda bir kaza yaparsam benden kira bedelini isteyecekmisiniz kaza anında nasıl bir prosedür izlemem gerekir diye. Fethiyede yaşadığım için bur kiralama yapan yerel acente çok fazla ve kaza durumlarında çok farklı sıkıntılar çıkabiliyor. avis olması şart değil ama muhakkak kurumsal bir firma seçin derim. (ben koç grubu personeliyim avis ve budget türkiyede koç grubunun firmalarıdır.)

http://www.avis.com.tr/CarHire/Europe/Turkey/Gaziantep/Gaziantep-Apt

gezilcek diğer bir yer zeugma mozaik müzesi kesinlikle görülmesi gereken bir yer... (kebapcı halil ustada hemen karşısındadır zaten :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbii -- 4 Mayıs 2014; 10:15:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antepten geliyor sitesinde farklı öneriler var istersen onlara bir bak.

http://www.anteptengeliyor.com/#!antep-hakknda/c3mk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordobereli 27 -- 16 Temmuz 2014; 1:48:09 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.