Gantepli arkadaşlar!... DH'ci arkadaşlarıız varsa bir gün belirleyip buluşalım... Gerçi yaz ayında kimi bulcaz antep'te ama. Bi bakarsın buluruz... OK?
ah ah antep... ulen osledim ya bizim oralari.. diyarbakira ugrarsam gelirim bulusmaniza...
SOZ!
Ooooo... Bekleriz kardeş... Tabiki. Önemli olan tanışmak ve paylaşmak... Saygılar.
kardeş şans eseri de olsa seni izmirde aramızda görmekten mutluluk duyduk umarım antepteki de o gün gibi güzel geçer çalışmalarında başarılarının devamını dilerim...
BENDE GAZİANTEPLİYİM VE SONUNAA KADAR VARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
hımm antebimin kızlarına kimlar laf atmış bakim bi
Vallaha ben İzmirin kızlarını daha çok beyendiiimi söledim o kadar.... Gantepli arkadaşlar buluşalım. Yardımcı olun lütfen. Tüm şehirlerdeki DH ciler buluştu bi biz kaldık...
saol defector. hani bizim fotolar. yayınlandımı acaba dhizmir.com.tr.tc de. Bir gireyim de bakayım... Gantep tarafına gelirsen beklerim... Saygılar.
Site güzel olmuş. Ellerine sağlık. Videolar yayınlandımı bilmiyorum ama videolar da yayınlansa harika olurdu. Ellerine sağlık tekrar... Benim çalışmalarım
arkadaşlar şaka bir yana aslen gaziantepliyim ama 3 yıldır mersindeyim. Belli bir gün ayarlarsanız bende gelirim hem sizle tanışmış oluruz hemde memleketi özledim ..
Görüşmek Üzere ..
neden olmasın... Ama önce sayımızı belirleyelim. boşu boşna buluşmayalım. OK? Önce sayı belli olsun sonra da buluşma tarih ve zamanını veririz. OK?
ok. şimdiden 5 kişiyiz galiba ..
evet... Biri benim arkadaş zaten toplam 5 kişiyiz. Ama gönül isterki DH'ci Gantepli arkadaşlar daha çok olsa. Buna da şükür. Şöle 2 hafta boyunca konu dışında sürdürelim olmassa. Belki bi kaç arkadaş katılır aramıza. Nasıl olur?!
by thunder bende haftaya ordayım 25 imi oluyor tam tarih vermeyim.izmirde gordun hosuna gitti tabi ayarla bakalım antepte kimler var gorelim.izmirde de aklın kalmıs.
bende şehir dışından geleceğim için tarih konusunu size bırakıyorum. Umarım belirlediğiniz tarihte bir işim çıkmaz ..
Ya ne yapalım. İzmiri unutmam mümkün deil. OOO... Harika oluyo o zaman 6 kişi olduk şimdiden. İşte eğer izin verilirse 2 hafta bu topic burda kalsa çok ii olurdu. O zamana kadar arkadaşlar duyabilir. İİ olur. Senin gelmeni bekliyoruz Gantep'e. Bu arada eşyaları unutmazsan sevinirim. Saygılar...
Çıkmaz çıkmaz.... İşte sanırım 2 haftaya kadar buluşmayı gerçekleştiririz...(İnşallah!)
konu dışına çıkmak istemezdim ama yeni bir topic açmak yerine size sormayı daha uygun gördüm Ankara'lıyım ve Ankara da yaşıyorum. Gaziantep de görmek istediğim şehirlerden birisi, hakkında birçok bilgi edindim ama size göre nasıl biryer bir Gaziantepli olarak bilgi verebilirmisiniz. birgün Gaziantep e gitmek istersem neden ve nerelere gitmeliyim?
saygılar
Gaziantep kültürel bakımında zengin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin Paris'i. Yöresel yemekleri harika. Onun haricinde gezilecek yerler olarak
Sınırlar içerisinde Belkıs-Zeugma var. Kesinlikle gezmen gereken bir yer. Dülük Köyü'nde Dülük adı verilmiş olan tarihi bir yer var. 10 km ötede Sonra ünlü karkamış harabeleri bulunmakta İşte 3 tane müzesi var. Gantep kalesinde restorasyon çalışmalaırı sürüyo. Bildiğin kale işte. Başka ne diim. Güzel bi şehir. Havası çok temiz.... Başka aklıma gelen bişey yok...
by ThundeR
öncelikle bilgiler için teşekkürederim. izninle birşey daha sormak istiyorum. şimdiye kadar gittiğim şehirlere; ilgimi çeken tarihi zenginliklerini ve de köyde yaşayan insanların yaşama koşullarını görmek için gittim. İnsanların yaşayış tarzları hakkında kendi çapımda bilgi toplamak ve gerekiyorsa onlara yetkili kişilere başvurarak maddi veya manevi yardımda bulunmak beni çok mutlu ediyor. acaba Gaziantep de bir köye gittiğim zaman da kalacak bir yer bulmam mümkün mü. bazı şehirlere gittiğim zaman genelde o köyün muhtarının evinde veya misafirperver bir ailenin evinde birkaç gün kalma imkanım oluyor. merkeze çok uzak olduğu için. köyler genel de merkeze yakın olursa zaten bir pansiyon da kalabiliyorum. Gaziantep dede merkezle köyler arasında uzak mesafeler var mı?