Bildirim
Gazi Üniversitesinin Adresi Neresi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gazi üniversitesinin bir sürü kampüsü var sen hangini arıyordun ki? -
hangi fakulteyı soruıyosun -
www.gazi.edu.tr burdan bulabilirsin -
kardeşler eğitim fakültesini arıyorum tam olarak adresi nerede buranın yaw bii türlü bulamadım çevrelerindeki kiralık evlere bakıcam adresini bilmiyorum yardım lütfen
-
Sabancı Kız Yurdunun arkası.Beşevler diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam.Terminalden dolmuşlara binersen Sabancı Kız yurdunun önünde iniyorsun ve hemen arkasında.Çok kolay -
quote:
Orjinalden alıntı: stres
Sabancı Kız Yurdunun arkası.Beşevler diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam.Terminalden dolmuşlara binersen Sabancı Kız yurdunun önünde iniyorsun ve hemen arkasında.Çok kolay
Abi besevler olduğuna emimmisin bir de bu gazieğitim fakültesine yakın başka semtler nereler acaba yazabilirmisin? -
-
Ev tutulacak en yakın yer Gazi Mahallesi.Hemen fakültenin dibinde.Azıcık pahalıdır ama güzel semt.Yenimahalle veya Demetevlerden de tutabilirsin hem vasıtayla yakın sayılır hem de ucuzdur evler. -
quote:
Orjinalden alıntı: stres
Ev tutulacak en yakın yer Gazi Mahallesi.Hemen fakültenin dibinde.Azıcık pahalıdır ama güzel semt.Yenimahalle veya Demetevlerden de tutabilirsin hem vasıtayla yakın sayılır hem de ucuzdur evler.
olay anlaşılmıştır teşekkürler -
Beşevler
Ek olaraktan:www.gazi.edu.tr -
bir şey soracağım :ankara öğetmen evinin tam karşısındaki Gazi Üniversitesi kampüsü hangi bölüme ait?
Ankara'ya ailecek ilk gittiğimizde, öğretmen evine dönmeye uğraşırken 5 kere mi ne önünden geçmiştik bir diğer yola çıkamayarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X