Şimdi Ara

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ODTÜ İşletme hakkında bilginiz var mı? nasıldır?
  • Sylvana S kullanıcısına yanıt
    ODTÜ’de iibf alanında işletme ve iktisat okunur zaten. Hocaları çok iyidir. Benim dersime de giren olmuştu zamanında. Akademik anlamda alabileceğin eğitimin en iyisini alırsın. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADI DEĞİŞTİĞİ İÇİN HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA DA SORULAR YANITLANIR.
  • Dokuz Eylül hukuk mu Marmara iö mü gazi hukuk mu?
    Sosyal imkanları nasıl? Kulüpler topluluklar aktif mi?Sportif aktiviteler var mı?
    Ortam olarak nasıl ülkücüler falan sıkıntı yaratıyorlar mı?
    Genel olarak burayı yazmalı mıyız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mastermind1907 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ülkücüler konusuna gelelim. Ülkücülerin en az olduğu fakülte burası. Onları çok nadir görürsün. Görsen de kimselere zararları yok. O konuda rahat ol. Eğitimi en iyi hukuk gazi/hbv hukuk. Sosyal imkanları ve sportif aktivite olarak çok iyi değil. Kulüp toplulukları fena değil. Aktif olanları da var olmayanları da. Bunu kendin seçmelisin. İlgi alanına göre.
  • Adı değiştiği için İBBF'deki öğretim üyesi kadrosunda bir değişiklik oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 22 Temmuz 2019; 16:9:49 >
  • Hocam istanbul üni ing iktisat okunur mu ?

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Hayır olmadı.

• maymundlutfu M kullanıcısına yanıt
    Neden okunmasın? İngilizce olması daha iyi. Fakat okurken de İngilizceni üst düzey yapman gerekli.

• istanbul hukuk iö mi yoksa hacı bayram hukuk mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • liberty in death L kullanıcısına yanıt
    Eğitim olarak Hbv. En azından şu an için. Çünkü ileride hocaların ayrılmayacağının garantisi yok.

• Affedersin ama Marmara ve İstanbul varken Gazi'nin hele de HBV'nin ismi söz konusu bile olamaz. Burada yanlış argümanlarla insanların aklını karıştırmayalım lütfen.
  • lesfleursdumal kullanıcısına yanıt
    :D Hadi ya öyle miymiş. Herhalde hepsinin içinde bulunuyorsunuz.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Hayır, sadece profilimi bir üniversiteye adamayacak kadar objektifim :)
  • lesfleursdumal kullanıcısına yanıt
    Son sene hariç Adli Yargı sınavlarında 2 sene üst üste 1. Olan bir okul için fazla iddialı söylemlerde bulunuyorsun. Hepiniz çok biliyorsunuz :D

Düzenleme;

Argümanla destekleyelim.Bakalım Gazi hukukun esamesi bile okunmuyor muymuş :D

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum.

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 23 Temmuz 2019; 11:43:9 >

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Hocam insanı sinir ediyorlar neymil okumaya gerek bile yokmuş.

• maymundlutfu M kullanıcısına yanıt
    Normalde ben de İİBF bölümlerini önermem. Fakat eğer kendini geliştireceğine inanıyorsan, biraz da hevesin isteğin varsa yaz. İş imkânı tabii ki kısıtlı. Fakat yabancı dilin olması, üniversitede katılacağın aktiviteler, Office Programlarını öğrenmen, gerekli sertifikaları edinmen hâlinde; yani anlayacağın çaba gösterdiğin zaman istediğin yere girersin. Bunlar her bölüm için geçerli. İstersen en iyi üniversitenin en iyi bölümünde oku. İnanın işler artık hiç öyle değil. Üniversiteyi bomboş okuyup mezun olursan, en iyi yerde bile olsan asgari ücretle çalışırsın emin ol. O yüzden kendini geliştirmeye bakıyor işler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.