Şimdi Ara

GAZİ UNİVERSİTESİ MÜHENDISLIK FAKÜLTESİ 2018 GİRİŞLİLER 50+ kişi olduk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
6.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gazi mühler hacı Bayram Veli mi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey duymadım. Eğer bunu eski haberlerden okuduysanız o değişti. Üniversiteyi bölecekken hangi fakültelerin bölüneceğini kesin bir şekilde kararlaştırmamışlardı(ya da en azından öyle görünüyordu). Başta mühendislik, tıp gibi birkaç fakültenin daha Hacı Bayram'a dahil edilmesi söz konusuydu. Sonradan değiştirdiler. Merkez yerleşkedekiler ve mühendislik, mimarlık, tıp, eczacılık Gazi'de kaldı. Edebiyat, güzel sanatlar, hukuk, konservatuar, iletişim, İİBF, sanat, turizm fakülteleri Hacı Bayram olarak bölündü.

Gelecekte ne olur bilmem. Ama şu an mühendislik fakültesi Gazi Üniversitesi'ne bağlı.

Teknoloji fakültesindeki mühendislikleri soruyorsanız onlar da Gazi'de.
  • Merhaba, e-devlette öğrenci belgenizi görebiliyor musunuz ?

• Gruba girmek istiyorum pmden wp linkimi atar mısın

• Merhaba, grup için pm atar mısınız acaba ? Tşkler.
  • updullah

• Heroizen kullanıcısına yanıt
    Bölüm %30 ingilizce olunca diploma yurtdışında geçerli oluyor mu,bilginiz var mı hocam?
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    evet zaten olmasi için en az %30 sarti var.

Ankara üniversitesinde %30 kaldırıldı. (Senato kararıyla tabi) %100 Türkçe eğitim görüyoruz. Şimdi iyi gibi gözükse de çok berbat bir şey bence. Senato kimdir, eğitimleri nasıldır çok merak ediyorum.

Keşke Gazi İngilizce yazsaydım diye kafamı duvara vuruyorum. Üniversitenin bizimle dalga geçmesini geçtim kampüs gölbaşında. Gazi hazırlık okuyanlar bilir ne kadar rezil bir yer olduğunu. Kürtlerden geçilmiyor. Siz 1 yıl belki okuyor belki okumuyorsunuz orada. Bizim 4 sene orada. O iğrenç kampüste.

Eeee ne de olsa Ankara üniversitesi Cumhuriyetin ilk üniversitesi. Hak ediyoruz böyle rezillikleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Ankara üniversitesinde %30 kaldırıldı. (Senato kararıyla tabi) %100 Türkçe eğitim görüyoruz. Şimdi iyi gibi gözükse de çok berbat bir şey bence. Senato kimdir, eğitimleri nasıldır çok merak ediyorum.

Keşke Gazi İngilizce yazsaydım diye kafamı duvara vuruyorum. Üniversitenin bizimle dalga geçmesini geçtim kampüs gölbaşında. Gazi hazırlık okuyanlar bilir ne kadar rezil bir yer olduğunu. Kürtlerden geçilmiyor. Siz 1 yıl belki okuyor belki okumuyorsunuz orada. Bizim 4 sene orada. O iğrenç kampüste.

Eeee ne de olsa Ankara üniversitesi Cumhuriyetin ilk üniversitesi. Hak ediyoruz böyle rezillikleri.
    Hocam sakin :D

Hocam sakin olmak çok zor. Ne beklentiyle geldim ne çıktı.

• nihat gemalmayandan teknik çizim dersi alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.