Şimdi Ara

Gazi mi ? Ege mi ? İyte mi ? (Bilg. Müh.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini seçmem gerektiğini ve nedenlerini yazabilir misiniz ?

• ingilizce farkıyla iyte, kampüs farkıyla ege
  • esraayan kullanıcısına yanıt
    Gazinin hiç mi şansı yok aralarında ? Ankarada oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Gazinin hiç mi şansı yok aralarında ? Ankarada oturuyorum

o zaman düşünülür işte, eğitim farkını pek kıyaslayamam şuna git buna git diye gönlünden neresi geçiyorsa oraya git
    ama ben olsam egeye giderdim
  • Novarolife kullanıcısına yanıt
    neden bilgisayar mühendisliği?
  • İş imkanı ve mezunların dayanışması açısından Gazi derim. Bütün havacılık ve telekom şirlketleri Ankara'da -bunu unutma
  • gazide makine mi yoksa bilgisayar mı yazılmalı ???????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya Endüstri mi Ktü Eem mi?
    10 yıl önce açıldı
    gazi mi deu mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gazi makine tabiki. isinde hazir, turk traktor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Üniversite okurken kampüs yok üniversitede bu sıkıntı yaşatır mı ? Gaziye gidersem evden gidip gelecem, Egeye gidersem yurt çileleri falan olacak
  • quote:

Üniversite okurken kampüs yok üniversitede bu sıkıntı yaşatır mı ? Gaziye gidersem evden gidip gelecem, Egeye gidersem yurt çileleri falan olacak

evden gidip gelirsen çok sorun olmaz bence kampüs falan kampüsü olsa bile fazla durmazsın sonra da evine dönersin öyle yani
    aynen yurt işleri de sorun ama okulun hazır yurdu varsa pek sorun olmaz
    ankara daha uygun olabilir senin için, ekonomik durumu da düşünmek lazım
    peki şöyle sorayım mühendislik adına ege mi gazi mi ? kendini geliştirme kısmını dışarı atıyorum, tamamen okulun verdiği eğitimleri kıyaslarsak hangisi ön plana çıkar acaba ?
  • quote:

peki şöyle sorayım mühendislik adına ege mi gazi mi ? kendini geliştirme kısmını dışarı atıyorum, tamamen okulun verdiği eğitimleri kıyaslarsak hangisi ön plana çıkar acaba ?

pek bilgim açıkçası yok hocam ne desem yalan olur, ege bilgisayarda profesör daha fazla galiba şimdi baktım da, araştırma alanlarına bakmadım, egede birkaç odtülü hoca var birkaç tane de matematik mezunu, kadrosu sağlam gibi
    tercihlerin bitmesine de az kaldı bir şey demeyeyim şimdi hocam
  • quote:

Sorman ayıp, tabii ki iyte.

Ama kendini geliştirirsen fark bile atabilirsin, onların-iyte- ders çalışmaktan vakitleri pek artmayacak.
    Peki bu ünileri nelerine göre karşılaştırabilirim ? Sadece akademik kadroya göre mi ? Mezunların girdiği işi soruyorum, kendini geliştirmene bağlı deniyor, mezunlarını da bulamadım internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bu ünileri nelerine göre karşılaştırabilirim ? Sadece akademik kadroya göre mi ? Mezunların girdiği işi soruyorum, kendini geliştirmene bağlı deniyor, mezunlarını da bulamadım internette

facebooktan bulabilirsin aslında
  • merhaba bende bu yıl sınava girdimde hangisini üste yazarsam o gelecek

ankara da oturuyorum ve maddi durumum o kadar iyi değil. Gazi ve Ege üniversitesi arasında kaldım.
    Ege ye gidersem maddi durumdan sıkıntı çekermiyim?
    burs alma imkanı varmıdır?
    Arkadaşlarla eve çıksam yemesi içmesi ulaşıumı eğlencesiyle şöyle kaba taslak aylık ne kadar bi harcama yaparım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.