Şimdi Ara

Gazi Maaşı Şaka Gibi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılmaz Özdil'i yine paylaşan paylaşana sosyal medyalarda. Adamı sevmeme rağmen ön yargısız okudum. Yine fantastik çıkarımlar yapmış. İroni yapar gibi bir şey yapmış her zamanki gibi. Fakat bir konu dikkatimi çekti. O da gazi maaşı. Bir gaziden bahsetmiş. Maddi durumu kötü, şöyle zor durumda, böyle vah vah... Ben de merak ettim ve googleladım gazi maaşlarını. Anca 350 lira imiş. Adam o kadar hizmet etsin ve bir şekilde zarar görüp, iş göremez hale gelsin, ailesini ve kendini geçindiremesin ve ayda eline 350 lira tutuşturulsun. Resmen haksızlık. Şaka gibi. Devlet cidden o insanların nasıl geçindiği düşünüyor acaba? Yeni öğrendim. Rezil bir durum. Bilmeyen varsa duysun.

Ekleme: Zorunlu askerlikten dolayı askere gidenlere düşük maaş veriliyormuş. TSK elemanı ise 1600 liradan bağışlayan maaşlar bağlanıyormuş. Mağdur olanlar yine biziz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 30 Temmuz 2011; 17:26:39 >

• 350 mi? Devlet bu kadar mı sahip çıkıyor insanına? Çok yazık.

• MEclisteki ciğeri beş para etmezlerin maaşlarına bakın..
  • Maaş alan 51,000 gazi varmış.
  • Yazık gerçekten çok yazık. Uzaktan bir tnaıdığım belçikada yaşıyo kızı gorme engelli belçika devleti sırf kıza türk lirası ile 1000-1500 tl arası para veriyor her ay. Bizim devletimiz ise ülkesi için , bayrağı için savaşmış adama sadece 350 tl veriyor bu para ne kiraya nede market harcına yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Yazık gerçekten çok yazık. Uzaktan bir tnaıdığım belçikada yaşıyo kızı gorme engelli belçika devleti sırf kıza türk lirası ile 1000-1500 tl arası para veriyor her ay. Bizim devletimiz ise ülkesi için , bayrağı için savaşmış adama sadece 350 tl veriyor bu para ne kiraya nede market harcına yeter.

Tek başına kiranın 4/3'ünü anca karşılar en dandik evlerde.
  • Vatan sağolsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam orda organlarını feda edip, hayatının geri kalanını başka insanlara muhtaç olarak geçiriyor ve 350 lira alıyor.Bizim G..ü kocaman milletvekilleri oturdukları yerden, bu vatan için elle tutulur hiçbir şey yapmadan 5600$ alıyor.Adaletin bu mu Türkiye?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.