Şimdi Ara

Gazi İng. Tıp vs 9 Eylül Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler sıralamam marmaraya yetmezse ben gaziyi düşünüyorum ama bu ikisinden hangisi daha iyidir acaba sizce

• ingilizcen b2 değilse 1 yıl uzatırsın değmez 9 eylül
  • Hocam ozellikle ingilizce istiyorum ingilizcem iyidir. Ama zaten bi yil uzatmak da benim icin sikinti olmaz. UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gakgos23123 -- 18 Temmuz 2017; 15:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up guzel bi soru sorduk yok mudur cevaplayacak

• Marmara ve 9Eylül yerleşim olarak çok kötü yerdeler. 9Eylül yine yaşanabilir ama Marmara'nın kampüsünün etrafını gezmeden asla yazma derim. Gazi'nin yeri çok güzel, eğitimi de bence bu ikisinden çok daha iyidir. Yeni hastane yapılıyor o da tamamlanınca ki bu sene tamamlanıyor diye biliyorum diğer ikisini gözü kapalı alt eder.
  • Hocam durumumuz aynı sıralaman kaç

• Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben istanbul sevdalisiyim marmaranin yeri maltpede biliyorum cok iyi bi yer degil ama egitimi iyi ve guclu doktor yetistiriyolar. 9 eylul hakkinda bi fikrim yok ama izmirle ankara kiyasladigimizda izmir daha iyi bi sehir gibi durmuyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sıralamamız benzer galiba ben de ikilemde kaldım. bir de kendim antalyadayım aile yanında akdeniz mi yazsam diye düşünüyorum akdeniz de güzel
  • http://puanzade.com/ bakıp alternatifler oluşturabilirsin
  • sennnna kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ailem elazigda o yuzden madem disari olacak bu uc buyuksehirden biri olsun diyorum sizin durum biraz daha farkli tabi akdeniz de cok guzel bi universite ozellikle kampus bakimindan

• lameros59 L kullanıcısına yanıt
    Yaw ne alternatifi sordugumuz soru belli 2 3 universite git reklamini baska yerde yap be kardesim konuyla alakasiz seyler yazma

• Gazi Tıp 9 Eylüle göre çok daha iyi bir üniversite. Hani Gazi Egeyle denk diyebiliriz ama 9 eylülden daha kaliteli olduğu kesin. Gazi Tıpın yeri de Ankara'nın en merkezi yerinde. Her yere ulaşım çok rahat. Akademik başarı sıralamasında da 1 Hacettepe 2 İstanbul Üni 3 Ankara Üni 4 Gazi Üni dolayısıyla ben oyumu gaziden yana kullanıyorum
  • 7 sene okumaya değmez 9 eylül yazmalısın bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.