Şimdi Ara

GAZA GELMEYIN !!! BIZI KISKIRTMAYA CALISIYORLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gunlerdir kafamda kalan bir sorunu sizlerle paylasmak istiyorum. Gerekmedigi surece cok fazla konu acmam bilirsiniz.

Simdi bizim askerlerimiz sinira asker ve techizat sevk ediyorlar. Ve bir sinirdisi harekat yapmak istiyorlar. Aslinda bunlarin hepsi senaryodan ibaret yani sirf yapiyor gorunumden ibaret, cunku pkk butun karakollari ve siginaklari bosaltmis geri cekilmis bizim askerlerimizin bos yerleri bombalayip kayipsiz atlatmaya calisiyorlar. Ama yonetim ve askerlerimiz bunun farkinda ve tongaya basmamaya calisiyorlar. Oyle ki Amerika da bizi irak a sokup kendi cikmak istiyor. Yani adamlar cikacaklar bizi sokacaklar iceriye ve biz o kadar insani kendimize dusman belleyecegiz bunun sonucu savasa kadar gider. Yani oraya sirf pkk icin girmiyoruz. Karsidaki adam oyle anlamaz bizide amerikanlar gibi dusman beller. Uzerimizde cok ince oyunlar oynaniyor onun icin akilli olmamiz lazim. Burada bazi arkadaslar yonetim orduya izin vermiyor diyerekten isyan ediyorlar ama ordumuz isterse istedigini yapar yonetimi filan dinlemez yani bunlar sirf senaryodan ibaret. Zaten su son olaylarda da pkk bakti askerlerimiz operasyon duzenlemiyor bizi kiskirtmak icin her hareketi deniyorlar. Genelkurmay baskanimiz da zaten bunun ipucunu verdi. Baska sehirlerde de bu tip seyler olabilir dedi. Her sene bahar aylarinda ordumuz operasyon duzenler bos yerleri bombalar bi kac terorist yakalar geri gelir ama onemli olan surekli ve kisin da operasyon yapmak. Benim tahminim askerimizi sonbahar aylari gibi guzel bir temizlik yapacak. Ama ben irak a girme taraftari degilim. Zaten yeterince derdimiz var bir de onlarla ugrasmayalim sinirlarimizi temiz ve saglam tutalim yeter.

not:

LUTFEN BURADA YONETIM VE ASKERIMIZ ILE ILGILI HAKARET YADA KURUMLARIN HAKLARINA ZARAR VERICI KELIMELER KULLANMAYALIM...

BIZ BILIYORUZ NEYIN NE OLDUGUNU HERKES KENDI IDEOLOJISINI KENDISINE SAKLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 24 Mayıs 2007; 22:15:57 >

• IRAKTA DEĞİLSE NERDE LAN BU PKK
  • içimizde yaşıyorlar
  • evet icimizde bir suruleri var. Hatta mecliste bile dogru duzgun turkce konusamayanlar bile var. Bunlara dusman olmamaliyiz. Cunku dusman olup onlari dislarsak zaten ekmeklerine bal surmus oluruz. Adamlar iste bakin bizi disliyorlar bizi eziyorlar deyip tepemize cikabilirler. Bunlari SEVECEKSIN
  • bunlarin kokunu kurutucaksin !!! baska yolu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

bunlarin kokunu kurutucaksin !!! baska yolu yok

Yada affedeceksin , sabah sabah internette haberleri okuyorum , özele inmek istemiyorum isim vermek istemiyorum ama başımızdakilerin affettilkleri
    TİKB üyeleri..

TİKB Şu canlı bomba Piç in üyesi olduğu örgüt.

Ah ulan ah , o kadar kanıma dokunuyorki bu adamın yaptıkları Allahım sen sabır ver ..

Metin Günay - TİKB örgüt üyesi (15 Ocak 2002)

Murat Çandar - TİKB’li (11 Temmuz 2002)

Haydar Baran - TİKB örgüt üyesi (28 Ağustos 2002)

Hasan Çebe- TİKB örgüt üyesi (1 Ekim 2002)

Mete Yalçın - TİKB’li patlayıcı atmak (9 Ekim 2002)

Barış Gönülşen - TİKB’li patlayıcı atmak (9 Ekim 2002)

Esmehan Ekinci- TİKB örgüt üyesi (9 Ekim 2002)

Erol Altıokka- TİKB örgüt üyesi (17 Ekim 2002)

Petek Türkmen- TİKB örgüt üyesi (16 Kasım 2002)

Nuray Özçelik- TİKB örgüt üyesi (24 Aralık 2002)

Ömer Ünal - TİKB örgüt üyesi (26 Ekim 2002)

Makbule Akdeniz- TİKB örgüt üyesi (31 Aralık 2002)

İnayet Günenç - TİKB örgüt üyesi (31 Aralık 2002)

Necati Günenç- TİKB örgüt üyesi (10 Ocak 2002)

Halil Doğan - TİKB’li bomba atma suçu (15 Ocak 2003)

Ali Rıza Güngör - TİKB örgüt üyesi (15 Ocak 2003)

Cenker Aslan- TİKB’li patlayıcı atmak (6 Şubat 2003)

Canali Türkmen- TİKB örgüt üyesi (14 Mart 2003)

Yüksel Mısrak- TİKB örgüt üyesi (16 Nisan 2003)

Murat Ertekin- TİKB örgüt üyesi (20 Mayıs 2003)

Yunus Güngör- TİKB örgüt üyesi (20 Mayıs 2003)

Mustafa Yaşar- TİKB örgüt üyesi ve Anayasayı zorla değiştirmeye teşebbüs (26 Mayıs 2003)

İsmail Hakkı Sadık- TİKB örgüt üyesi (6 Haziran 2003)

Adem Kepeneklioğlu TİKB örgüt üyesi ve Anayasayı zorla değiştirmeye teşebbüs (18 Temmuz 2003)

Turan Tarakçı- TİKB örgüt üyesi (18 Temmuz 2003)

Mustafa Kerim Okatan- TİKB örgüt üyesi (29 Temmuz 2003)

İsmail Yüce- TİKB örgüt üyesi ve Anayasayı zorla değiştirmeye teşebbüs (27 Ekim 2003)

Hülya Türüç- TİKB örgüt üyesi (2002)

..

• iyi de onlarin hepsini cumhurbaskanimiz sayin AHMET NECDET SEZER affetti.

yani onlar mevcut hukumetin elinde olan birsey degil.

benim de kafam almiyor neden affetti acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sınır ötesi operasyonun yerine özeltimlerle pkk kamlarındaki terorisleri temizlemek daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.