Şimdi Ara

GAZ sogutma? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DJINN sunlara bır gozat sonra basın agrımasın işlemcıyı soguturken altdan da ısıtıyosun ,ilginc kavramlar ,terlemeyı onlemek ıcın galıba
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20030610/chipcon-07.html
  • bide sokete vazelin tarzı bişi sürülüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

aslinda nerdeyse hersey tama bloklar izolasyom simdi boru uzunluklarini isi paylasimini vede gazlari deniyoruz en iyi sonucta acikliyacagim herseyi merak etmeyin bende sabirsizlaniyorum ama tam bitmeden birseyler solemek olmaz ama bir prototip yaptiktan sonra istiyen olursa onlarada yaparim ...
    bloklari fln kendim yapiyorum bakırdan kendime yapacagim sistem hem cpu hem noth hemde ekran kartinin gpusunu sogutacak sekilde olacak yani 3 bloktan hedef ledigim sicaklik ise yuk altinda -50 İLE-30 ARASİ 4500MHZ VE 1,85 V DE AMA GUNLUK KULLANİM İCİN SİCAKLİK AYARLANABİLECEK VE MESELA GUNLUK SİFİR DERECEDE AMA BENCH YAPARKEN HEMEN -30 DERECEDE KULLANİLABİLECEK

Gaz soğutma ile 3 blok aynı anda nasıl kullanacaksın anlamadım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

aslinda nerdeyse hersey tama bloklar izolasyom simdi boru uzunluklarini isi paylasimini vede gazlari deniyoruz en iyi sonucta acikliyacagim herseyi merak etmeyin bende sabirsizlaniyorum ama tam bitmeden birseyler solemek olmaz ama bir prototip yaptiktan sonra istiyen olursa onlarada yaparim ...
    bloklari fln kendim yapiyorum bakırdan kendime yapacagim sistem hem cpu hem noth hemde ekran kartinin gpusunu sogutacak sekilde olacak yani 3 bloktan hedef ledigim sicaklik ise yuk altinda -50 İLE-30 ARASİ 4500MHZ VE 1,85 V DE AMA GUNLUK KULLANİM İCİN SİCAKLİK AYARLANABİLECEK VE MESELA GUNLUK SİFİR DERECEDE AMA BENCH YAPARKEN HEMEN -30 DERECEDE KULLANİLABİLECEK

Gaz soğutma ile 3 blok aynı anda nasıl kullanacaksın anlamadım...

ben 2 tane gördüm ama oda çift işlemcili bi server a yapılmıştı

ama 3 tane zor..

• Beyler 3 block olayı zor değil ama zor yani

Şimdi sen kendi imkanların ile max 200watt lık bir 1stage sisitem kursan bunuda 3 bloğa wersen ki bunlar 100 watt işlemci olsa 80 de gpu olsa sana bişi kalmaz

_ derecelere ınemez OK

block olayı zorr onun nedeni ise sağlam bir 3 block sistem 2-3 stage olmal wede 400watt gibi bir soğutma kapasitesi olmalıki bunuda kım yapar forumda bilemem
  • arkadaşın gazcube dediği standart chiller olmalı.
    yani gazla suyu soğut, ordan 3 blok dolaş.
  • pekı arkadaslar hava sogutma ıle 40-45 derece ıdle konumada olan bır cpu sıcaklıgı,gazlı bır sıstemde (box ın uretıgı atıyorum -30-40 degerlerı) cpu sıcaklıgı nekadar olur ?
  • yokmu arkadasalar bı bılen gaz sogutmada cpu sıcaklıgı kac derece olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

yokmu arkadasalar bı bılen gaz sogutmada cpu sıcaklıgı kac derece olur ?

-40 derece falan olur
  • ya bizim şirkette bu buz dolaplarının gaz tüplerinden var da iş görür mü yapılabilirmi şüpheliyim aslında bu işten anlayan birileriyle bu gaz tüplerini değerlendirmek lazım.
  • dedigin dogruysa çok iyi olur dostum o saman herkes alır çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 333

quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

yokmu arkadasalar bı bılen gaz sogutmada cpu sıcaklıgı kac derece olur ?

-40 derece falan olur

nasıl yanı gaz sogutma sıstemı -40 derecede calsıacak dıgelım borualrdan gıden -40 derecelık su cpu ya ıletıldıgınde
    cpu yu -40 yapması bence pek mantıklı degıl ya yada benım yaptgım sıstemde asırı bı anormalık var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.