Şimdi Ara

gayet ciddiyim bu sefer kafaya koydum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ciddiye almanız için bu bölüme açtım konuyu. Okulda bi kız var ve 2 senedir bana atıyor ama ben doğru dürüst üstüne gidemedim bu işin. Gerek korku, heyecan vs gerekse dersler olsun. Ama bu kez kafaya koydum. Kız oldukça güzel ama güzelliğinin hakettiği kadar popüler değil sıradan bir kız sayılır. Bir şekilde buluşma ayarlamak istiyorum birlikte birşeyler yapalım istiyorum ama nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. Bu işlerden anlayan, anlamayan tüm forum donanım üyelerinden fikrini belirtmesini rica ediyorum. Bu kızın telefon numarasını nasıl alabilirim? Sizin de böyle tecrübeleriniz olduysa benimle paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRunaway -- 5 Ekim 2013; 12:37:15 >

• up
  • ben bir hata yaptım sen yapma 1 hafta önce servisteki kızdan hoşlanıyorum yazmıştım bu sefer servisteki kızların hepsi benden hoşlanıyor ne yapacağımı bilemiyorum
  • İlk olarak kızla tanış. İsmini bilsen bile sırf konuşmak için ismini sor, sonra hemen davet etme biryere. Biraz arkadaşlık edin ama sakın kankalık derecesine getirme olayı. Bir kere kanka olursanız dahada bunun ilerisi olmaz. 1-2 hafta arkadaş olarak gezdikten sonra onu biryere kahve veya çay içmeye cağır. İleriki zamanlardada sinemaya davet edersin. Sinemadada dersin seni seviyorum sevgilim olurmusun diye.

Bunuda bana bir kız arkadaşım anlatmıştı. Sormustum kızlar nasıl şeylerden hoşlanır diye.
  • lan ben 3 hafta geçti tık yok diye dertleniyorum adam 2 sene beklemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

İlk olarak kızla tanış. İsmini bilsen bile sırf konuşmak için ismini sor, sonra hemen davet etme biryere. Biraz arkadaşlık edin ama sakın kankalık derecesine getirme olayı. Bir kere kanka olursanız dahada bunun ilerisi olmaz. 1-2 hafta arkadaş olarak gezdikten sonra onu biryere kahve veya çay içmeye cağır. İleriki zamanlardada sinemaya davet edersin. Sinemadada dersin seni seviyorum sevgilim olurmusun diye.

Bunuda bana bir kız arkadaşım anlatmıştı. Sormustum kızlar nasıl şeylerden hoşlanır diye.

Kardeşim beni ciddiye alıp yorum yaptığın için çok teşekkürler. Ama kızı zaten tanıyorum 2 senedir konuşuyoruz faceten olsun okuldao lsun ama toplasan hepsini 1 saati geçmez. Arkadaşlık olarak bile ileri gitmedik. Konuşurken çok belli ediyor heyecanlandığı ve sanırım bende ediyorum tıkandık kaldık. Bu saçma sapan kulüp olayları var sivil savunma falan diye. Ben 3. senemde gene aynı kulüpteyim kızda aynı kulübe gelmiş bahanem hazır ama ne diyeceğimi bilmiyorum telefon numarasını nasıl isteyeceğim ben onu soruyorum. Evlerimizde yakın ayrıyeten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

İlk olarak kızla tanış. İsmini bilsen bile sırf konuşmak için ismini sor, sonra hemen davet etme biryere. Biraz arkadaşlık edin ama sakın kankalık derecesine getirme olayı. Bir kere kanka olursanız dahada bunun ilerisi olmaz. 1-2 hafta arkadaş olarak gezdikten sonra onu biryere kahve veya çay içmeye cağır. İleriki zamanlardada sinemaya davet edersin. Sinemadada dersin seni seviyorum sevgilim olurmusun diye.

Kardeşim beni ciddiye alıp yorum yaptığın için çok teşekkürler. Ama kızı zaten tanıyorum 2 senedir konuşuyoruz faceten olsun okuldao lsun ama toplasan hepsini 1 saati geçmez. Arkadaşlık olarak bile ileri gitmedik. Konuşurken çok belli ediyor heyecanlandığı ve sanırım bende ediyorum tıkandık kaldık. Bu saçma sapan kulüp olayları var sivil savunma falan diye. Ben 3. senemde gene aynı kulüpteyim kızda aynı kulübe gelmiş bahanem hazır ama ne diyeceğimi bilmiyorum telefon numarasını nasıl isteyeceğim ben onu soruyorum. Evlerimizde yakın ayrıyeten.

Heh muhabbeti kurduysan iyi. Kız sana abayı yakmış belli, bence bu hafta kızdan numarasını iste. Biraz mesajlaşın haftayada biryere birşeyler içmeye götür kızı. Sonra dediğim gibi sinemaya gidin. Ama direk sinemaya götürmek istersen kız sana abaza bile diyebilir.Sinemada da bombayı patlatırsın artık. Birde kızın senle konuşurken hareketlerine dikkat et. Saçlarıyla oynuyormu? Konuşurken kekeliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Çok havalı yürüyordun,gelip selam vereyim dedim" de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

ben bir hata yaptım sen yapma 1 hafta önce servisteki kızdan hoşlanıyorum yazmıştım bu sefer servisteki kızların hepsi benden hoşlanıyor ne yapacağımı bilemiyorum

Hıhı tabi.s.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

lan ben 3 hafta geçti tık yok diye dertleniyorum adam 2 sene beklemiş

2 sene bekleyenlerden biride burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkuaz -- 5 Ekim 2013; 18:55:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Bizdeki sorun sadece ikimizinde karsi cinse karsi atilgan olamamaktan kaynakli. Aslinda ilk adimi o atti ama benim odunlugum iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Bizdeki sorun sadece ikimizinde karsi cinse karsi atilgan olamamaktan kaynakli. Aslinda ilk adimi o atti ama benim odunlugum iste

İşin sırrı b.ku çıkmadan olaya girmekmiş bunu anladım. Ben 2 senedir arkadaşım birbirimizin kusurlarını bilmemnelerini falan hep öğrendik soğuduk birbirimizden. Başta benden hoşlanıyordu halbuki seziyordum aynı şekilde bende odunluğumdan yaklaşmadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.