Şimdi Ara

Gay değilim o yüzden askere gitmek istemiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Yeni askerden geldim acemide kalabalık ancak usta birliği bizde 10 kişilikti ancak başka yerler nasıl olur bilemem ancak askerlik zordur şu an düşündüğünden daha zordur.

hocam çok şınav çektiriyolar mı

zor olan şınavlar değil gerçi bizim orda öyle bizim oradan çok daha zor olan yerler vardı ben yine kolay askerlik yaptım ancak buna rağmen çok zorlandım olay düşünüldüğü gibi değil bir yere en az 6 ay kapalı kalmak insanı yıpratıyor her gün aynı saatte kalkmak akşamları nöbet yüzünden uyuyamamak her saba mıntıka yapmak sürekli işler yapmak ne bileyin bunalıyorsun ancak hiç birşey de yapamıyorsun 6 ay oradasın.Zor ama güzel farklı gururu var bunu yaptıktan sonra anlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 28 Mart 2014; 21:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Adam olanları alıyorlar zaten

Adam olmadan gay olunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 28 Mart 2014; 20:59:56 >
  • siz çok amerikan filmi izliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

quote:

Adam olmadan gay olunmuyor

herkes sana hasta çok coolsun
  • Bende de daha değişik bir şey var: Askere paşalar gibi giderim (atta gitmek için can atıyorum), saldırı olsa vatanımı kanımın son damlasına kadar korurum ama baştakiler "şuraya giriyoruz" derse kılımı kıpırdatmam. Ya zorla kıpırdattırırlar da razı değilim.
  •  Gay değilim o yüzden askere gitmek istemiyorum
  • Oturup bunu düşündüysen helal olsun . Hiç böyle bir bakış açısı görmemiştim böyle bir yorum duymamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Her Türk Asker Doğar !

Bu söze istinaden vatan hainliği yapan kürtleri askere almak neyin nesi,anlayamadığım bir hadisedir bu.

Türk'üm, asker değilim.
  • quote:

@2 o ye men :D o yeah man :

sana puanım 9 kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesource -- 28 Mart 2014; 21:07:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

quote:

Yeni askerden geldim acemide kalabalık ancak usta birliği bizde 10 kişilikti ancak başka yerler nasıl olur bilemem ancak askerlik zordur şu an düşündüğünden daha zordur.

hocam çok şınav çektiriyolar mı

zor olan şınavlar değil gerçi bizim orda öyle bizim oradan çok daha zor olan yerler vardı ben yine kolay askerlik yaptım ancak buna rağmen çok zorlandım olay düşünüldüğü gibi değil bir yere en az 6 ay kapalı kalmak insanı yıpratıyor her gün aynı saatte kalkmak akşamları nöbet yüzünden uyuyamamak her saba mıntıka yapmak sürekli işler yapmak ne bileyin bunalıyorsun ancak hiç birşey de yapamıyorsun 6 ay oradasın.Zor ama güzel farklı gururu var bunu yaptıktan sonra anlıyorsun.

6 ay ne la 15 ayı düşün bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anmey

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Her Türk Asker Doğar !

Bu söze istinaden vatan hainliği yapan kürtleri askere almak neyin nesi,anlayamadığım bir hadisedir bu.

Türk'üm, asker değilim.

Kişinin kendi tercihidir,saygı duyarım.

Yalnız şunuda belirtmek istiyorum,ne kadarda bu ülke için değmese bile sırf Atatürk için bu yapılmalıdır.

Tabi Osmanlıcı değilseniz.
  • quote:

Hardcore +1
  • quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur verirsin 30 milyar. Mehmetçiklerimizin masrafları karşılanır.!
  • Nickinden gay olup olmadığın az çok belli oluyor
  • Duyan da her gun mankenlerle birlikte oluyor sanacak. Allahin asosyali sen evinden cikma zaten ,kaybolursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Arkadaş 60 erkekle aynı odada kalamam kimse kusura bakmasında

gayları almıyolar zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.