Şimdi Ara

GATA TIP (41000) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geri hizmet yazdınız ama hocam ona karşılık yazdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt
    Eskiden operasyonlara da katılıyorlardı zaten ama 2010 başları olması lazım, o yıllardan sonra çatışmalara gönderilmiyorlar, elbette sıcak çatışmada helikopterde yaralı askere müdahale ederken vurulma, helikopterin düşmesi gibi ihtimaller var. Seçecek arkadaşlar da bunları bilerek gitsinler. Günümüzde ne yazık ki mezuna kalmak yerine yazılan bir tıp fakültesi oldu (askeri tıp kısmı), hatta kimi diş hekimliklerinin yerine bile yazılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sururiermete913 S kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden konuşmayın lütfen , atamasında iç güvenlik bölgesi çıkarsa sahra sıhhiye okulundan sonra herhangi bir komando okulunda temel komando eğitimi alıyorlar.

• Temel komando eğitimi alan herkes çatışmalara gönderilmez, bu adamlar sürekli bordo bereliymiş muamelesi yapmayın. Şemdinli'de, Kuzey Irak'ta görev yapmış tanıdığım askeri tabip abilerim var, biri bile mevzi alıp çatışmaya girme gibi bir durumlarının olduğunu söylemedi. Helikopterle yaralıya müdahale için bölgeye gittiklerini söylemişlerdi. Bilip bilmeden konuşmuyorum, yanlış bir algı yaratıyorsunuz.

• Sururiermete913 S kullanıcısına yanıt
    Ben sana mevzi alıp çatışırlar , her çatışmaya giderler mi dedim ? Ben sana komando okuluna gidebileceklerini söyledim.

• Yaratmak istediğin algı bu ama.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.