Şimdi Ara

Garry'S Mod Sorunum Yardım !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DarkRP ye girdiğimde duvarlar pembe siyah kare kare görünüyor attığım resimdeki gibi yerler ayna gibi yok yol falan bazı objelerde error yazıyor Garry's Modu steamden orjinal satın aldım google'da araştırdım CS Source yüklenmesi falan gerekiyormuş sanırım yükledim normal bilgisayarımda var CS Source ama steam den almadım internetden buldum sonra biraz daha araştırdım CS Source'ü Garry's Mod Addons dosyasına atın diyor anlayamadım nasıl düzelecek bu olay birde oyunda Addons yükleyemiyorum mesela oyunun ana menüsünde addons bölümü var oraya tıklıyorum önüme addon lar geliyor bitanesinin üzerine basarak yükleye tıklıyorum yüklemiyo herhangi birşey çıkmıyor alt tarafda yüklenme ekranı çıkıp birşeyler dolması gerek ama olmuyor nedendir

RESİM:http://i.hizliresim.com/QXdrNv.jpg
     Garry'S Mod Sorunum Yardım !!

• KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı ayarlarından dolayı olabilir mi?
  • ekran kartıyla alakası yok counter strike source almalısınız
  • İllaki Almak mı Zorundayım peki internetden indirsem ben nonsteam şeklinde indirdim CS Source'ü
  • üzgünüm benimde öyle sorunum vardı mecburen source aldım tüm haritalardamı oluyor bu sorun yoksa dark rpdemi
  • sadece darkrp de darkrp haritalarında bide CS Source Gmod dan pahalı yaşım küçük olmasa alıcamda babam falan internet ortamına pek güvenmiyo yaşım 15 ama işte internet ortamına güvenmiyo babam yoksa alıcam Gmod'u zor aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraToRTR -- 17 Haziran 2014; 18:25:19 >
  • sadece dark rp ise diyer maplarda sıkıntı yoksa boşuna uğraşma derim deymez vericeğin paraya diğer modları oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W.o.t Açılmıyor yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu gün DarkRP oynadım 3saat hiç sıkılmadım Map bozuk olsada bi adamı binaya haps ettim sonra bütün yaptıklarımı silip çıktım :D ama hiç sıkılmadım iyiki almışım Garry's Mod'u
  • Ve Evet Sorunu çözdüm Araştırdım Çözdüm Ve Benim gibi aynı sorunu olan arkadaşlar için burada paylaşıyorum bende google'da bi videoda gördüm videoda Türkçe şekilde anlatılıyor bende ordan gördüm burada paylaşıyım dedim videonun linkini hemen atıyorum

Buyrun arkadaşlar Video Burda Anlatıyo Arkadaş
  • Arkadaşlar ben yeniden konu açmiyim dedim ben bu addons yükleme sorunumu hala çözemedim oyunu silip tekrar yüklesem düzelirmiki be steam den abone olduğum eklentileri(addons)ları nede oyundan indirmeye çalıştığım addons ları yükleyemiyorum indiremiyorum bi ara bi server ın darkrp serverı bi packi varmış silah packi falan o serverdaki silahlare error gözükmesin diye nasıl olduysa indirdi singleda silahlar falan çok güzel gözüküyor ama servera girince error nasıl düzelticem ben bunu yaa
  • CS Source almana gerek yok her server'ın addonları var bunları indirirsen mapta hata kalmaz ama indirirken svde oynıyamassın
  • emre040 E kullanıcısına yanıt
    emre biliyorsan yardım et garrys modda çok eklenti var o yüzden oynayamıyom nasıl düzeltebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.