Bildirim
garmini iyi bilen arkadaşlara sorum var...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
cevap verirseniz çok menun olurum. 2 problemim var... birincisi garmini kapatıp açıyorum sonra bulmak için yakıt vs gibi bir kategori açtığımda eski bulduğum kayıttan başka bişi göstermiyor. ikincisi ise garmin illaki internete bağlanmak istiyor. bunu nasıl kapatırım....
reis in anlatımında 4.20 yi dene.şu an sorunsuz kullanıyorum denendi test edildi.emeğinden dolayı reis e sonsuz teşekkürler -
bilen yok mu bunu -
İnternete Garmin Online bağlanmak istiyor olabilir.Onu kapatmak için Ayarlar>>Garmin Online>>Garmin Online Erişim>>Devre Dışı konumuna getirebilirsin.
Kategorilerdeki sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ama, bir kategori, o konuyla ilgili en yakınından başlayarak en uzağa doğru ilgili yerleri gösterir(örneğin benzin istasyonları). Bu yüzden cihaz GPS SİNYALİNİ ALAMIYORSA ve/veya konumun değişmediyse, eski bulguları görüntülemesi gayet doğal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X