Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DD252Admin siz 2016.10 yada 2016.20 guncellemesini alabildinizmi sd kartla netten cekdigim 2016.10 versiyon haritayi kullaniyordum yanliz bu seferde şöyle bir sorun oluyor alet haritayi görüyor okuyor yanliz bir yeri arattirdigimda en az 3-5 dk ariyor çok geç buluyor kasıyor zannimca sirf bu yuzden sd karti degistirdim samsungun evo modeli var class 10 48 mb okuma hizli olan ama yinede sorun cozulmedi bende sd karti cikarttim kısacasi şuan guncellemeyi beklemekden başka çare yokk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magicbox005 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Nüvi 2407LMT cihazımın yazılım sürümü v5.1 ve Haritam 2016.10 seviyesindedir. SD kart üzerinde çalışan haritalar bir miktar gecikmeli sonuç verirler bu her cihazda böyledir. Flash bellek üzerinde çalışması daha iyidir.

Sırayla 2015 sonbahar haritaları duyuruluyor; yakın zamanda bir güncelleme daha gelir tahmin ediyorum.

Saygılar
  • Yeni yazılım güncellemesi ve TTS/Türkçe ile ilgili düzeltmeler var arkadaşlar; bilginize.

Keyifli sürüşler.
  • Merhaba
    Forumda uygun bir başlık bulamadım ama burada sorayım. Motosikletimde kullanmak üzere Garmin Nuvi 2589LM satın almak istiyorum.
    Sanırsam ekranı 2407LT - 2507LT ler ile aynidir.
    Acaba bu ekranları eldiven ile kullanabiliyor muyuz ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magicbox005

DD252Admin siz 2016.10 yada 2016.20 guncellemesini alabildinizmi sd kartla netten cekdigim 2016.10 versiyon haritayi kullaniyordum yanliz bu seferde şöyle bir sorun oluyor alet haritayi görüyor okuyor yanliz bir yeri arattirdigimda en az 3-5 dk ariyor çok geç buluyor kasıyor zannimca sirf bu yuzden sd karti degistirdim samsungun evo modeli var class 10 48 mb okuma hizli olan ama yinede sorun cozulmedi bende sd karti cikarttim kısacasi şuan guncellemeyi beklemekden başka çare yokk
    Merhabalar.
    Aylardır Sd kart kullanıyorum ancak, cihaz (2507 Lmt) kartı görmemekte ısrar edip; "Bellek dolmak üzere, bellek kartı takın" demeye devam ediyor..
  • emo23 E kullanıcısına yanıt
    Dostum, naçizane fikrim şudur ki: yerinde olsam bizzat cihazı elime alıp orasını burasını kurcalamadan karar vermezdim. Yani koy cebine eldivenini mağazaya gidip cihazı incele. Sonradan pişman olmaktansa...
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yüzde80

Dostum, naçizane fikrim şudur ki: yerinde olsam bizzat cihazı elime alıp orasını burasını kurcalamadan karar vermezdim. Yani koy cebine eldivenini mağazaya gidip cihazı incele. Sonradan pişman olmaktansa...

evet bugün kullanan birisine denettirme şansım oldu. Çalışıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo23 -- 13 Ocak 2016; 23:30:45 >
  • Selamlar,

Yazılım Güncellemesi var arkadaşlar. Cihaz Yazılımı v5.30 oldu.

Bilginize.
  • Arkadaşlar 2507LMT kullanıyorum 2 sene felan oldu heralde şimdi şöyle bi cihaz gördüm incelemede baya hoşuma gitti fakat fiyat tuzlu gibi.. var mı aranızda kullanan eden bilen?

Garmin nüviCam
  • Merhaba beyler.

Cihazın "Uygulamalar" ekranındaki Arka Kamera ve babycam sembollerini tamamen kaldırmanın bir yolu yok mu?

(cihaz nüvi 2507)

Bu mesaja eklenen görseller:

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüzde80 -- 9 Mart 2016; 1:52:28 >
  • merhabalar,
    ben de nuvi 57 modeliyle aranıza katıldım..trafik yoğunluğu ile ilgili bilgi veren sistem için bir kablo gerekiyormuş sanırım..bilgi veren olursa çok memnun olurum..teşekkürler
  • Bayanlar baylar, 2017.10 harita güncellemesi piyasada.
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Aradığınız açıklama burada:http://www.baytekin.com.tr/Urun/Nuvi-57-LMT-Turkiye_1874.html

baytekin'in sitesindeki kullanma kılavuzuna(pdf. formatında) göz atmanızı da öneririm. Kılavuza "ürün dosyaları" sekmesinden ulaşabilirsiniz.
  • Bayanlar baylar, 2017.20 harita güncellemesi piyasada!..
  • Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler; bende görünmüyor şimdilik. Bakalım bekleyelim ne güncellenmiş, ne kadar güncellenmiş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.