Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Garmin nuvi 205w 125 tl Kasım 2010da hepsiburadadan almıştım. çok az kullandım. Ekranında bir tane ölü pixeli var. bir kaç ay önce en güncel haritasını yüklemiştim. ömür boyu sınırsız güncellemesi var.
Levent tarafında elden teslim edebilirim. Kargo ile teslim almak için önce ödeme olacak şekilde aras kargo ile anlaşmalı olduğumuz için ucuza gönderebilirim.
Boyutlar: 12.2 x 7.4 x 2.0 cm Ekran Boyutu: 3.81"x 2.25"(9.7 x 5.7 cm); 4.3" diag (10.9 cm Ekran Çözünürlüğü: 480 x 272 pixels Ekran Özellikleri: WQVGA color TFT with white backlight Ağırlık: 147.42 g Batarya:Şarj edilebilir lityum-iyon Batarya çalışma süresi: 4 saate kadar Su geçirmezlik: yok Yüksek hassasiyetli GPS alıcısı: var RoHS versiyonu:var
Harita & Hafıza : Genel dünya haritası:var Avrupa Haritası:Yok Türkiye Haritası:var Harita ekleyebilme özelliği:var Hafıza:internal solid state Harici hafıza:microSD card (içerik dışı) Iz nokta kaydı:1000 Rota kaydı:0
Özellikler: Sesli uyarı: var (dahili hoparlör) Sesli komut:Yok 3D harita görüntüsü:var Alternatif rota çizimi(yol mesafesini kısaltmak için):yok Otomatik tekrar rota hesaplaması:Var Rota ayarı tercihleri(kısa zaman,yakın mesafe etc):Var Rota sakınması: Var Kullanıcı ilgi noktası: Var Bluetooth ile handsfree arama: Yok FM trafik alıcısı:Yok Neredeyim Ben Özelliği:VarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.