Şimdi Ara

Garmin GTM 35 Trafik Alıcısı 59,34 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bende next nextstar var. Bir ara ben de almayı düşündüm ama, şuan Türkiye'de destekleyen altyapı (radyo frekansı) yok diye biliyorum.
    Bu konuda bilgisi olan kullanan var mı?
  • Aynı ürünü yaklaşık 2 yıldır garmin nüvi 1410 cihazımla kullanıyorum. ben sahibinden üzerinden 80 tl ye almıştım. ürün işini yapıyor ama bazı sitelerde; adres arattığınızda alternatif rotalar sunduğuna dair ekran görüntüleri ve yanlış bilgiler var. bunu yapmıyor fakat alıcıyı taktığınızda size hesapladığınız rotadaki trafikleri gösteren ayrı bir menü açılıyor. yollardaki trafiği de sarı kırmızı yeşil renklerle gösteriyor. ayrıca rotanızdaki trafik yoğunluğu olan noktalardan 'SAKIN' butonuna tıklarsanız trafik yoğunluğu olan noktalara sokmadan götürmeye çalışıyor. yalnız bu işi yoğunluk olan her nokta için ayrı ayrı yapmanız gerekiyor ki bu da biraz uğraştırıcı.

açıkcası yandex gibi alternatif rotaları otomatik olarak hesaplayıp yönlendirmesini isterdim ama üründen yine de memnunum verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum. bence bu fiyatı hak edecek bir ürün, kendi deneyimlerimden yola çıkarak sıcak fırsat diyebilirim.

• garmin kullanıyordum ben de ancak yandex e geçtim hem harita güncelleme rahat hem de anlık trafik ve trafiğe göre yol tarifi var, garmin in güncellemesini çalıştıramadım.
  • pirana trafik cihazı kullanıyorum, hangi yolda hangi güzargahta trafik olayı var gösteriyor, yoğun trafikten kaç diyorsun kaçırıyor ama yolu çok uzatıyor yada gezdirip yol boşalınca aynı yola sokuyor.

haramidereden bir yere soktu esenyurt tarafından yukarı çıkardı :)
  • sadece garming markalı navigasyonlara özel olmasa alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.