Şimdi Ara

Garip ve acil sorun... Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 GB External Philips Harddiskimi bugün başka bilgisayara taktım işyerinde. Gayet sorunsuz çalıştı. Eve geldim, bilgisayarıma takdım. İçi tamamen boş görünüyor. En az 150 GB data vardı. Daha da ilginci, 400 GB lik HD de 465 GB boş yer gözüküyor. Ne yapacağım şimdi ben? Lütfen yardım!

Bende de 500gb lık extarnal var arada sırada garip hatalar veriyor. çok korkuyorum içindeki dosyalarıma bi şey olucak diye. Tahminimce hiç bir şey yapamasan bile veri kurtarma yazılımları ile içindeki verileri kurtara bilir sonrada bi format atığ eski haline döndüre bilirsin.
    ama sen bunu yapmadan önce biraz bekle eminim daha pratik bir yöntem sonucaktır burdaki arkadaşlar.
    iMac 27 i5 3.6 / Macbook Air 13 i5 / Macbook Pro 4.1 C2D 2.4 / Lenovo Thinkpad / iPhone5 64GB / iPad3 64GB / Google Nexus 7 / Samsung GalaxyTab / Apple TV / BMW E92 M3 Coupe
  • bir kaç kere daha dene bakalım düzelecek mi olmazsa arkadaşında dedigi gibi içinde verileri kurtarıp formatlarsın sorunun çözülür
    Yok önerdiğim gibi 400 lüğü 470 diye sattıysa kesinlikle aşamalardan bahsetmesin millete kötü örnek olmayalım :D
    Aslında benimde extarnal ile garip bir izlenimim var. Önceden kendi bilgisayarıma taktığım zaman otomatik tanıma diye bir şey çıkmıyordu, şimdi her takışımda çıkıyor. (şimdi derken format attım ondan sonra çıkmaya başladı) yaklaşık 15sn filan sürüyor. buda beni yavaş yavaş delirtme aşamasına getiriyor. Acaba bu neden olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.