Şimdi Ara

Garip Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 defa başıma geldi bu olay Oyuna giriyorum bir süre sonra tekrar bağlanılıyor şeyi çıkıyor sonra oyundan çıkıyorum yeniden girmeye çalışıyorum güvenlik duvarı hatası vb çıkıyor bir süre sonra oyun bitti diyiyor ama oyun karşılaşma geçmişinde gözükmüyor Yeniden bağlantı kuruluyor dediğinde oyun 5.dkdaydı 5 dk bağlanmaya uğraştım sonrada bitti dedi 10 dkda oyun bitemez Şampiyonluk puanıda almamışım,ip de almamışım
    Edit=İnternette sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 10 Haziran 2015; 20:02:55 >

• Bana da oluyor. Drop hack bu. Karşı takımdan biri kazanamayacağını anlayınca açıyor hacki çat herkes düşüyor oyundan. Drop hack ise geçmiş gözükmez hiç oynanmamış gibi olur. Bazen 10 kişi de düşer ama geri bağlanırsın. Veya geçmişte gözükür. Ama hack ise maç toz olur uçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andorid A kullanıcısına yanıt
    Aslında olabilir bizim Shaco adama pusu kurup ilk kanı aldı adam baya sinirlenmişti O atmış olabilir
  • bende de tam sorun değilde. oyundaki rakamlar büyüdü nedense. çok etkilemiyor ama daha ufak olsa iyiydi. dikkatimi çekiyor.
  • Evet arkadaşlar bugün gene başıma geldi dereceli girmiştim kazanıyorduk sonra tekrar bağlanılıyor yazdı çıktım girmeye çalıştım hata verdi 10 dk boyunca denedim hata aldım hep Sonra sıkıldım LoL'ü kapattım bir süre sonra girdiğimde oyun karşılaşma geçmişinde yoktu Bu sorunu nasıl engelleyebilirim ? İnternette sorun yoktu
  • Drop hack bu yapabileceğin bir şey yok ancak riot bir çözüm getirirse halledersin
  • bugün ve dün bana da oldu dün olanı (eğer hack ise) kesin bizim takımdan birisi yaptı çünkü kaybediyorduk bugünkü daha yüklenme ekranında oyun silindi :ı
    acaba serverda sıkıntı mı var diye de düşünmüyor değilim çünkü artık ilgilenmeleri lazım bu hackler ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bir garip arıza
    2 ay önce açıldı
    Garip bir titreşim sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.