Şimdi Ara

Garip bir sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu yaz c4d ile uğraşmak istiyorum ve tabletime (casper via t8w) c4d yi yükledim sorun su normal pcde kullanırken c4d yı ekranı alt+mause orta tuş ile rahatça oynatırken tablette buu yapamıyorum alt tuşuna basıyorum ama işlemiyor.Sorun ne olabilir.

• alt tusuna baska bır ozellık atanmış olabılır.

herhangıbı bır ıkona sag tıklayıp customıse pallete secenegıne gır.orada komuıtlar ıcınden camera rotate ı bul. oradan tanımlı kullanım kısayolunu alt+lmb den ıstedıgın tus kombınasyonuna cevır ve kullan.
  • ayrıca tabletle ılgılı, ayarlar kısmından apengl ayarlarını kapatırsan yanı kullanmaz ıse performans artısı saglarsın viewport ta.tablette detaylı calısmalar yapamayacaksın malum. opengl yı kapatırsan bır nebze rahatlar.
  • Hocam çok teşekkür ederim sayenizde düzelttim fakat ikinci mesajınızda neyden bahsettiğinizi tam anlayamadım open gl i hangi ayarlardan kapatcam 4d nin içinden mi yoksa tabletin kendi ayarlarından mı bu arada tablet kasmıyor açıldığında baya rahat bu ayarı yapmam bana ne kazandırır?
  • ornegın pek cok objeyı kullandıgınınz bırkac yuzbın polıgonlu sahnelerde alt+mause ıle ekranı dondurdugunuzde takılmalar kasmalar olur. opengl ayarını kapatırsan mevcut gorsel yapılandırmayı dusurur ve ekran kasmaz. bunu yapınca golgelerden seffaflıktan vs feragatg etmıs olursun.mısal bır nesnetı secınce onun cevresı parlar.onun secılı oldugunu bellı eder.openglyı kapatırsan sadece koselerde cızgıler cıkar secılı nesnenın secıldıgını belırten.bırde capraz cızgıler tırtıklı gorunur.antıalıasıng kapandıgından.oyun oynuyorsanız antıalısng ın nekdaar pc kastıgını bılırsın.aynı sey burada gecerlı. bu gıbı pek cok seyı kapatır opengl yı kapatmak..kullanımdan pek bısy kaybetmezsın. ama kalabalık sahnelerde pc okadar zorlanmaz. menulerden edit > preferences e gırıyorsun.orada opengl var. oradan kapatabılırsın.ilerde calısırken takılmalar farkedersen faydası olur tablette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bir garip arıza
    2 ay önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.