Şimdi Ara

Garen-Fiora-MasterYi Hedef Kitlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lol'de yeniyim Dota2 den geldim Oyunda bişi gözlemledim tabi siz farkındasınızdır

Garen-Fiora Ve MasterYi alanlar 10-12 yaş aralığında olup feedleyip yada afk kalıp oyunu sabote ediyor

yani İstisnasız daha bunların herhangi biriyle oynayıp bi işe yarayan birini görmedim

SOrum ise Şu bana mı denk geldi yoksa bu 3 hero nun oyuncu kitlesi mi var

Garen fiora master yi gördümmü baştan GG diyorum içimden artık

• Fiora oynamaya çok özeniyorum da bi beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLs

Fiora oynamaya çok özeniyorum da bi beceremedim.

Boşver alma valla lütfen
  • O levellerde öyle olabilir de oynaması kolay olsuğu için tercih ediliyorlar. Şampiyonlarda sorun yok. Sadece fiora biraz gereksiz bir şampiyon bu oyun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolde yeniysen genellikle yeni oyuncular kolay kill alabilen champ seçiyor beceremiyor trolluyor ondan böyle master teemo fiora darius garen sion tf bunları görmeye alış dostum

• West icin konusuyorum, inanilmaz Yi oyunculari var. Garen keza oyle, oynanabilindiginde takima faydali olabilecek pickler. Tr serveri icin bilemem, kolay herolar oldugundan 10-12 yasa hitap ediyor sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Garen oynadım skorum 6-1di.Gayet güzel oluyor soloda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

West icin konusuyorum, inanilmaz Yi oyunculari var. Garen keza oyle, oynanabilindiginde takima faydali olabilecek pickler. Tr serveri icin bilemem, kolay herolar oldugundan 10-12 yasa hitap ediyor sanirim

İstisnasız gördüğüm an bu 3 hero yu oyundan soğuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

quote:

Orijinalden alıntı: KıLs

Fiora oynamaya çok özeniyorum da bi beceremedim.

Boşver alma valla lütfen

Oynayana her champ OP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puss in Boots -- 8 Şubat 2014; 17:28:16 >
  • Fiora benim önceden main heromdu.
    Oynayabilene süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burunbaz Haydo

Lolde yeniysen genellikle yeni oyuncular kolay kill alabilen champ seçiyor beceremiyor trolluyor ondan böyle master teemo fiora darius garen sion tf bunları görmeye alış dostum

sion?? eb son nezaman sion gordum hatirlamiyorum(smurf hesabimda)

sen teemoya noob herosu dersin ama
    www.lolking.net/summoner/tr/1892078#matches

• quote:

Lolde yeniysen genellikle yeni oyuncular kolay kill alabilen champ seçiyor beceremiyor trolluyor ondan böyle master teemo fiora darius garen sion tf bunları görmeye alış dostum

Teemo

• Renekton a karşı istisnasız garen oynuyorum.diamondda da top yi oynayan bi adam vardi.surekli top rengar ve master yi oynuyor guzel taşıyor

• CastellonA C kullanıcısına yanıt
    Yok be ne noobu düşük levellerda herkes teemo alıyor onu kastediyorum yoksa Teemo'yu küçümsemek hata olur. Adc'ye attığı tek q ve 2 normal vuruş ile tf dışı bırakabiliyor mantarları söylemiyorum bile ama genelde Teemo'yu alınca oyunda baya bir kulaklarımı çınlatıyorlar

• quote:

Şşş orda duracan.
  • fiora alanlar farm özürlü oluyor hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiora ve yi için tek çare JAX.
    Garen için ranged solo top yada Ad caster solo toplar.
    garende bi sıkıntı görmüyorum hala rankedlarda last pick isem renekton banlatmayıp garen pickliyorum renektona karşı iyi oluyor comboyu bozuyor ya
  • quote:

Yok be ne noobu düşük levellerda herkes teemo alıyor onu kastediyorum yoksa Teemo'yu küçümsemek hata olur. Adc'ye attığı tek q ve 2 normal vuruş ile tf dışı bırakabiliyor mantarları söylemiyorum bile ama genelde Teemo'yu alınca oyunda baya bir kulaklarımı çınlatıyorlar

aynen baya kufur yiyorsun:D ama kahinin karisiminin kalkmasiyla baya broken suanda lategame i (earlysi de kuvvetli idi zaten) bi tek mid gamede ekstra bi gucu yok o kadar

• Ben fiora garen master kötüdür konusu açmadım sadece bunları alanlar genelde yaşı ufakk feedleyen yada afk kalan tayfa dedim

heroları savunmuşsun güldüm
  • garen 450 oldu kimlerin eline düştü böyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.