arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim telefonumda çok büyük ihtimalle yazılım hatası sebebiyle oluşan bir sorun var ve telefonum garantili.
ancak evimin oradaki bir telefoncuya sorduğumda yazılım yüklenmesinin telefonun garantisini bozmayacağını, ayrıca servise verirsem en az 15 gün telefonsuz kalacağımı, ancak kendisinin 15 dakikada 10 ytl ücretle telefonumu güncelleyip sorunumu çözeceğini söyledi.
İleride arıza çıkarttığında servise verdiğinde buna yetkisiz kişi müğdahale etmiş diyip garanti kapsamı dışına alıp senden o zamanki tamir parasını çatır çatır alır unutma. Sen ver servisine garantili garantili yapsınlar. Ne parana kıyacan. Hele garantiliyse hiç kıymayacan. verecen servise. Biraz bekleyecen. (Nokia ise Genpa tercih etmelisin. Hizmet kalitesi mukemmel.)
15 gun falan bekletmezler ya. tabi eger verisyon yukseltmek istiyorum dersen ama telefonum arızalı diye gidersen o baska
adam seni kandırmış telefonun garanti dışı kalır ya sen git paşa paşa servise daha sonradan sorun yaşamak istemiyorsan eğer her yazılım yükletmekte garanti dışı kalmıyor ama hemde 10 lira vericeksin az mı birde garanti dışı kalırsa yarın öbür gün senden kaynaklanmayan bir hatayı üstüne atarlar bak bu servisler çok kötü en iyisi direk servise götür
çok teşekkür ederim cevaplarınız için, peki o zaman istanbul içi önerebileceğiniz bir samsung servisi var mı?
Allah diyim neettin sen ya. En berbat servisler Samsung'da. Özllikle de Başarı. Telpa'nın da aşağı kalır yanı yok ama yine de Başarı demekten kendimi alamıyorum.
başarı servisi iyidir yaw yada bana öyle denk geldi başarıdan çok memnunum ben