Şimdi Ara

Garantili süper X1800XL (594/1240) + X2 hediyeli ** SATILDI **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Garantili süper X1800XL (594/1240) + X2 hediyeli  ** SATILDI **

Bilgi olarak ekran kartın özellikleri:

256MB GDDR 3 2.0ns Samsung Bellekler ( 1.4 ns likler kadar OC olan koda sahip seriden)
    512bit Ring Bus,
    256Bit memory kontrolcüsü
    16 pipeline
    Default GPU /RAM : 500/1000 MHZ
    Shader Model : 3.0 Directx 9.0c
    Nvidia 7xxx serisinde olmayan FP32 üzerinden HDR + AA

Performans olarak OC li hali default X1800XT yi geçmektedir. Nvidia 7800GTX den çok daha fazla puan almaktadır.
    ________________________________________________________________________________________________________________
    8800 GTS aldığım için satıyorum. Kartın bazı x1800xl lerde olan VPU Recover hatası kesinlikle yoktur. Sorunsuz çıkabildiği değerler 625/1280 dir,
    fakat ben masaüstünde default değerlerde oyunlarda 594/1240 da kullandım. Kart 594/1240 da 3d Mark 06 dan 5100 puan almaktadır(resmi aşağıda).
    Arena Bilgisayar bayisi Platon dan 16/03/2006 tarihinde aldım. Garantisi devam etmektedir. Faturası (resmi aşağıda ekledim) , kutusu ,dvd si cdleri kabloları
    herşeyi tamdır.
    Yanında yukarıdaki temsili resimde de görünen 50 ytl lik Arctic Cooling Accelero X2 soğutucusunu hediye edeceğim. Soğutucusuz fiyatı da aynıdır.
    Soğutucusuz daha düşük fiyata veremem.

İstediğim fiyat : 190 YTL .Bu fiyata bu özellikte kart bulmanız imkansız gibi. Kartı İzmit'ten elden test ederek alabilir ya da istediğiniz
    yere istediğiniz kargo firması ile yollayabilirim.
    Takas olarak : APC BR1000I, APC BR1500I UPS ile yapabilirim. Pazarlıksız fiyattır. Bana PM den ya da MSN den ulaşabilirsiniz.

MSN : residentour@hotmail.com

________________________________________________________________________________________________________________

FATURA LİNKİ : TIKLAYINIZ

Garantili süper X1800XL (594/1240) + X2 hediyeli  ** SATILDI **

_________________________________________________________________________________________________________________
    REFERANSLARIM : mrrain,relo,mag,kalpakci,tsunami41,imparatore,enginguzelsoy,mec,Sons_of_liberty,mtaylan,braveheart11,Grimalkin,Comiser,ereneren,kond,bytepire,marmarali,gurmer,
    muhendis2004,onurbass,hunter26,m134,JeFFreY.JeY,cliorsi,error

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 30 Nisan 2007; 16:03:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aldım.
    İkimizede hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun . kartı rezerve ettiğim arkdaştan ses seda çıkmadı elimde kartla dolaş dolaş cevap gelmedi (soranlar olursa diye yazdım ).

Edit : ozx007 nickli kullanıcıya rezerve etmiştim dün o kadar uğraştırıp haber vermeden vazgeçtim deyip beni 1 saat oyaladığı için olumsuz referanslarıma ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 30 Nisan 2007; 15:55:38 >

• almama sebebim arkadaşımızın pm de kullanmış olduğu kendisi için normal benim için garip üslubudur . alışverişte alıcı satıcı konuşma üslubuna dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum (soranlar olursa diye yazdım) bu arada supremum arkadaşa hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozx007 -- 30 Nisan 2007; 16:50:35 >
  • Hala üslup demen çok ilginç sayfalarca yazı yazsam nafile , yıllardır forumdayım ilk defa böyle ilginç biri tanıdım , o kadar alışverişim oldu bir kişi dahi en ufak saygısızlığımı görmedi isteyen olursa buraya herbirinden yorum yazmasını isteyebilirim ,PM leri ve msn loglarını da koyabilirim ,neyse. Bundan sonrası yorum yok. Beni tanıyanlar biliyorlar.

• Resident arkadasimi, uzun süreden beri tanirim. çok güvenilir ve saygi deger birisidir. forumda çok kisiye yardimi olmustur. hiç bir zaman saygisizligini görmedim. hertürlü kendisine kefilim. ozx007 arkadisim alis veris kurallarini okumamis olmalisin...
  • Atakan ile alışveriş haricinde de çok fazla görüşmüşlüğüm vardır. Ee sınıf arkadaşıyız ne de olsa. Kendisi her zaman saygılıdır. Satıcı üslubuna dikkat ederken alıcının karşısında ezilip büzülmez eğer ezilip büzülüyorsa ben başka şeyler ararım. Ne oldu pek bilgim yok yalnız Atakan'ın (Resident) her zaman arkasındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.