Şimdi Ara

GARANTİLİ SAPPHİRE 7850 O.C. EDİTİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 GARANTİLİ SAPPHİRE 7850 O.C. EDİTİON
    1yıllık sapphire 2gb o.c. edition ekran kartı

nakit 350 TL

bayrampaşada forumistanbul elden teslim yada yenibosna airport avm
    Fiyat : 370 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kac gb ? resim ?
  • 2gb resim yok internetten bakabilirsiniz sıfır derecesinde temizdir
  • sağlam kart.
  • o.c edition kart üzerinde oynama falanmı birisi aydınlatsın beni

2.si hd 6970ten dahamı iyi diye sorsam kızmazsınız umarım :)

3.sü vga monitör var titreme yapıyormu bilen yazsın lütfen
  • FRENKANS AYARLARINDA OYNAMA FABRİKASYONOLARAK YAPILMIŞTI OVERCLOCK DİYE GEÇER (O.C.)

BAZI OYUNLARDA HD6970 ÖNDE BAZI OYUNLARDA 7850 ÖNDE ODA KULLANDIĞI YENİ TEKNOLOJİ YÜZÜNDEN ARTI CROSFİRE YAPARSANIZ DAHA YĞKSEK PERFORMANS ALIRSINIZ 7850DEN

VGA MONİTÖR TİTREME YAPIYORSA MONİTÖRDE SIKINTI VARDIR NORMALDE ÖYLE BİR SIKINTI OLMAZ
  • Bildiğim kadarıyla HD serileri VGA monitörde titreme yapıyor, VGA için GTX öneriliyor.İyi satışlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CymothoaExigua

Bildiğim kadarıyla HD serileri VGA monitörde titreme yapıyor, VGA için GTX öneriliyor.İyi satışlar..

o zaman birşey bilmiyorsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SneakyWolf

quote:

Bildiğim kadarıyla HD serileri VGA monitörde titreme yapıyor, VGA için GTX öneriliyor.İyi satışlar..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

Yorumları okuyunuz O zaman kullanan adamlarda bişey bilmiyorlar.

• başkasının yorumundan banane bilgisayar kullanmayı bilmiyorlarsa onların dertleri bilene danışsınlar ve driverı adam gibi yüklesinler sıkıntı olmaz ben hiçbir monitörde titreme yaşamadım bu ekran kartıyla
  • İlanı baltalamak gibi olmasın ama arkadaşın dediği ne yazık ki doğru. Ben de hd7850 alacaktım ama araştırınca vga bağlantısıyla problem yaşayanların çokluğu yüzünden vazgeçtim. Kart fiyat/performans kralı ama dvi/hdmi girişli monitörünüz varsa. Hayırlı satışlar.
  • quote:

quote:

bende vga ile kullanıyorum bu kartı arkadaşın dediği gibi titremeler var ve cogu vga kullanıcılarda aynı sorun
  • Varsa imkanınız dönüştürücü ile görüntüyü dvi ile alın. yoksa 7850 konularına girmeyin ve mesaj kirliliği yapıyorsunuz böyle yapıp 7850 piyasasını düşürmeye çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

quote:

bende vga ile kullanıyorum bu kartı arkadaşın dediği gibi titremeler var ve cogu vga kullanıcılarda aynı sorun

monitörü akşam vga girişli tüplü monitörle denicem kayıt yapıp deneyimlerimi arkadaşlara aktarıcam ilanımı takip edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocz

Varsa imkanınız dönüştürücü ile görüntüyü dvi ile alın. yoksa 7850 konularına girmeyin ve mesaj kirliliği yapıyorsunuz böyle yapıp 7850 piyasasını düşürmeye çalışıyorlar.

neden piyasasın düşürmeye çalışalım ki ilerde satmayı düşünüyorum bende

bu arada dvı dönüştürücü ile kullanıyorum zaten kartda vga çıkışı yok bu şekilde titremeler var kullandıgım monutor samsung 957 mb flat ve titrmee yaşayan çok kullanıcı gördüm
  • quote:

quote:

Varsa imkanınız dönüştürücü ile görüntüyü dvi ile alın. yoksa 7850 konularına girmeyin ve mesaj kirliliği yapıyorsunuz böyle yapıp 7850 piyasasını düşürmeye çalışıyorlar.

bu arada dvı dönüştürücü ile kullanıyorum zaten kartda vga çıkışı yok bu şekilde titremeler var kullandıgım monutor samsung 957 mb flat ve titrmee yaşayan çok kullanıcı gördüm

şuan asist marka bir tüplü monitör buldum 17 inç (arkadaşımdan ödünç aldım) çeviriciyle kullanmaktayım titreme falan yok.kullandığım catalyst sürücüsü 13.9 windows 8 ile hiçbir sıkıntı yok bilgisinize.. ilanı baltalamaya çalışan arkadaşlara duyurulur. sıkıntının nerde olduğunu bilmeden ekran kartına laf atmayın bilene danışın arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

şuan asist marka bir tüplü monitör buldum 17 inç (arkadaşımdan ödünç aldım) çeviriciyle kullanmaktayım titreme falan yok.kullandığım catalyst sürücüsü 13.9 windows 8 ile hiçbir sıkıntı yok bilgisinize.. ilanı baltalamaya çalışan arkadaşlara duyurulur. sıkıntının nerde olduğunu bilmeden ekran kartına laf atmayın bilene danışın arkadaşlar.

Yüzde 100 vga kablosundan yapar titremeyi. Onun ekran kartıyla alakası yok ..

• quote:

quote:

quote:

anlamadım gitti adamlar HD 7850 O:C alıb kullanıyorlar ama, hala VGA dan bağlantılı monütör kullanıyorlar. yazık karta
    kartın hakkını vermak lazım DVI vada HDMI girişi kullanmak lazım.
    siz önce monütörünüzü değiştirin de ondan sonra bu kartı almaya kalkın. yazık Vallaha
    ondan sonrada kartı bahane bulun. eğer VGA lı monütör kullanacaksanız. dandik kart alın, o kart güzel gösterir

• zevk meselesi kullandıgım monutor samsung 957mb daha oncede ıbm p260 kullandım görüntü kalitesini kullanan bilir.titreme beni rahatsız etmiyor ben sadece bende de aynı titreme oldugunu belirtim oyle bilip bilmeden yazmak deyil..

kart çok çok güzel alınası bi kart ki bende yorumları okudugum halde almıştım...
  • Hd 7850 1 Gb Modeli Ederi 250 İse Bununda 300 Olmalıdır Vatan %30 İndirimi 2. El piyasasını Alt Üst etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.