ürün tertemiz kesinlikle 1 tane bıle ölü piksel yokturr ciddi alıcılar pm atın fıyat sondur hıc bır ındırım olmıycak 275 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Bu arkadaşa dikkat edin kendisinden aldığım iki tane ramden biri sorunlu çıktı bir hafta oyaladı iade alacağım diye bir kaç gündür de telefonlara bile cevap vermiyor.
Garantılı Hocamm Kutusuu Yok ama Urun garantılı eksen bılgısayardan Alındıı...
Ergin hocam Sana gelıncede ram bozuk dıl Bısı dıl Neden Iade Alım kı SOnucta kadıkoyde 45 tlye satılan ramlerı sana 25 e verdım bole bısıvar
2x1 gb ram verdım hocam bu adama 50 tl de para verdım bı kasa aldım ramlerın bırı 533 dıe bunları dıorr haksızmıyım Sonucta bozuk dıl Bısı dıl???
Garantılı Hocamm Kutusuu Yok ama Urun garantılı eksen bılgısayardan Alındıı...
Ergin hocam Sana gelıncede ram bozuk dıl Bısı dıl Neden Iade Alım kı SOnucta kadıkoyde 45 tlye satılan ramlerı sana 25 e verdım bole bısıvar
2x1 gb ram verdım hocam bu adama 50 tl de para verdım bı kasa aldım ramlerın bırı 533 dıe bunları dıorr haksızmıyım Sonucta bozuk dıl Bısı dıl???
Sen ne kadar ahlaksız bir insansın ya, önce 2x1 kingston dedin sonra biri başka markaymış dedin sonra biri 667 biri 533 çıktı üstelikte bozuk sana aldığım gün çalışmadığını söyledim bugün de başka bir anakartla denedim ve bozuk açmadı yani sattığın ram bozuk hocam. Bunları geç iade alacağını söyleyip te telefonlara cevap vermemek ne oluyor ne adam olduğun burdan bile belli.
yaa ne bozugu hocamm yaa makınamdan cıkardım ben onu yaa... neyse ben sana parasını verdım bb
Canın sıkılırsa nolur şerefsizlik yapma sattığın ram bozuk diyorum daha ne olacaktı sen neyin parasını vermişsin?
Bir kez daha yazıyorum sana aldığım gün de söyledim sonradan başka kartla denediğimde de yine açmadı ramlerin teki bozuk delikanlı ol sattığın ürünün arkasında dur 25 tl için kendine laf söyletme bu kadar ucuz bir adammısın sen, 45 tl satılıyor dediğin ram 1 gb 667 soğutucusu bile olmayan bir ram ederi 25 tl konuyu saptırma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme