Şimdi Ara

Garantili, kutulu, sorunsuz Acer 5742G Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Garantili, kutulu, sorunsuz Acer 5742G Notebook
    Selamlar, martta bir arkadaşımdan derste kullanmak üzere satın aldığım notebook'u satışa çıkartıyorum.

--Cihaz sorunsuzdur, en ufak bir problemi yoktur.

--2013 mart ayına kadar garantilidir. Electroworld'den alınmıştır. Fatura duruyor.

--Alındığından beri evde kullanılmıştır. Çizik yoktur, fotoğraflarda klavyenin, mouse pad'in ve cihazın kusursuzluğunu göstermek için elimden geldiğince makro çekimler yaptım.

--Cihazı elden teslim etmek isterim, alıcının görerek alması her zaman tercihimdir, fakat sanalpazar'dan %5 farkla 12ye varan taksit seçenekli ilan da açabilirim.

--Satma nedenim, dönem bitti, nakit ihtiyacım var. Sattığım ürünün arkasındayım, forumda alım satım yaptığım arkadaşlar var.

--Kutusu, herşeyi mevcut. Mağazadan sıfır alırken ne durumdaysa o şekilde teslim edeceğim. çantası yok, alırken de yoktu ama eve bakarım, bi çanta bulursam gönderirim.

--Şarjı kablosuz internete bağlıyken 1 saat 30dk civarı gidiyor. kullanıma göre bu süre değişecektir.

--cihazın alttan çektiğim fotosu mevcut. Bu fotoda vidalara bakabilirsiniz.

--tek slotta 4gb ram vardır. 8 gbye çıkartabilirsiniz. ben yapacaktım ama acer mh'yi aradım, servis dışında bir yerde yaptırırsam garanti dışı kalacağını söylediler, ellemedim. istanbuldaki arkadaşlar acer servisinde yaptırabilirler.

--başka da aklıma bişey gelmedi, sorular pm'den. kimsenin aklında soru kalmasın diye bol bol foto çektim.

--fiyat SATILDI
    Fiyat : 920 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Haziran 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu pcyi bu fiyata bulmak zor.

muadillerini nette araştırabilirsiniz.

cihazımın her türlü arkasındayım.

aciliyetten fiyatta indirim yapıyorum.

• temiz ürün resimlerden anlaşılıyor, ufak bir pazarlıkla çok durmaz gider Hayırlı Satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctortac -- 29 Mayıs 2012; 3:21:02 >
  • nereden alındı ve ne zaman aldınız ürünü acaba garanti süresi ne kadar kaldı yni iyi günler
  • 12.03.2011 tarihinde 365 AVM'deki Electroworld'den satın alındı, faturası mevcut.

• cihazla ilgili mesajlar geliyor. CİHAZ REZERVE EDİLDİ.

• bu cihazın aynısını kullanmakdayım. şukadarınıı söyliyim bf 3 ü high grafiklerde (yanlış hatırlamıyorsam.. mediumda olablir .) bitirdim. pc mükemmel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.