Şimdi Ara

GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün sadece tarafımdan kullanılmış olup temizdir.

Ürün garanti dışı kalmaması sebebi ile 4.3 rom yüklenmemiştir. Official 4.1.1 üzerinde mevcuttur. (4.3 ile knox geldiğinden bu işlemin dönüşü maalesef yoktur.)

Herhangi bir darbesi çiziği yoktur. Ancak çok dikkatli bakılırsa kılcal çizik tespit edilebilir oda bir kaç taneyi geçmez sanırım. (Neticede 17-18 aylık telefon)

Çok küçük bir kaç yerinde boya dökülmesi mevcuttur. Kırmızı ile işaretlendi malum yerler. (Garanti kapsamında değiştirilebilir ama ben uğraşmadım şahsen.)

Kılıfından hiç çıkarılmamıştır. Şimdiye kadar hiç bir se
    bep ile servise gitmemiştir. Ürünün Teknosa çıkışlıdır. 2012 Kasım ayında alınmıştır.

Kutusu içerisindeki broşürleri hepsi tamdır. Kulaklık, Usb kablosu hiç kullanılmamıştır.

Fatura mevcuttur.

Şarj aletini bulamadım bir türlü. Yeni telefon aldığımdan 2 aydır kutusunda durmakta idi telefon.

Herşeyi açıkça yazmış ve fotoğraflarla göstermiş bulunmaktayım. Fiyat biraz fazla gelebilir. Ama neticede teknosa da halen bu cihaz 1299,00 TL na satılmaktadır. (Telefoncu Ürüne 830 TL Vermektedir.)

35,00 TL na aldığım kılıf hediyedir.

Elden Satış Mümkün. Buyrun gelin hem bir kahvemi için. :)

GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY GARANTİLİ KUTULU FATURALI N7100 GRAY
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampetia -- 28 Nisan 2014; 0:05:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.