Bildirim
Garantili ekspertiz nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uppp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırak garantili firmaları hocam. İsim yapmış firmalara bak. Onay oto ekspertiz, tarcanlar, Yeşil oto ekspertiz gibi firmaları araştırın hocam. Onlar gayet başarılı işler çıkarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam arabam yok alacak durumum da yok. Arkadaş araba aldı da ekspertiz garanti vermiş 1 ay. Neyin garantisi bu diyorum sormadım diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Yok hocam arabam yok alacak durumum da yok. Arkadaş araba aldı da ekspertiz garanti vermiş 1 ay. Neyin garantisi bu diyorum sormadım diyor.Hocam 1 ay garanti yalan. Hasarsız aracı garanti yapıp 2 gün içinde airbag, bazı kaporta parçalarını sökük satış yaparken alan kişi şikayet eder firmayı dolandırırlar. Boşa sallayıp belki ek ücret talep ediyorlar müşterisinden. Geri dönüş olmayınca da para firmaya kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanmayın garantili dediklerine onay, tarcanlar gibi yerlerden şaşmayın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X